VIER DE MOOIE MOMENTEN VAN HET LEVEN MET TIME OUT CATERING

Helaas dit jaar geen feestjes, maar dat is voor de geboren horecaondernemer Koos van Oudheusden geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Zijn catering- en verhuurbedrijf Time Out staat al sinds maart volledig stil, maar Koos zelf niet. Samen met zijn team werkt hij achter de schermen aan nieuwe concepten voor een cateringbeleving 3.0.

“Collect moments, not things.” Deze inspirerende spreuk is Koos op het lijf geschreven. Al op jonge leeftijd wist hij dat hij ondernemer wilde worden. “Ik wilde onafhankelijk zijn en mijn creativiteit de vrijheid geven. Wacht niet op het perfecte moment, maar pak je moment en maak het zoals jij dat zelf wilt. Vier het leven en creëer de mooiste herinneringen.” Dit is precies wat hij met Time Out ook voor anderen wil bereiken.

EEN ONVERGETELIJKE HERINNERING
“Wij maken van een bijzonder moment een onvergetelijke herinnering. We hebben de kennis, ervaring en materialen in huis om elke ruimte of locatie om te toveren tot een unieke feest- of trouwlocatie. Of het nu gaat om een intiem familiefeestje of een groot bedrijfsjubileum met meer dan 650 gasten; ons ervaren team weet precies wat er nodig is om het iedereen naar de zin te maken.”

ANDERE TIJDEN
De lat ligt erg hoog. “Je komt vandaag de dag niet meer weg met enkel een broodje kaas,” weet Koos. “Net als in de horeca draait het ook bij catering om een ultieme (gast)beleving. Hierbij is het belangrijk dat alle zintuigen geprikkeld worden. Het eten moet kloppen, de aankleding, het omgevingsgeluid, het entertainment en natuurlijk de hospitality. We leveren geen eten, maar een waanzinnige smaaksensatie. Helaas liggen al onze activiteiten stil als gevolg van de coronacrisis, maar er komen vast weer betere tijden aan. De behoefte aan een feestje is dan waarschijnlijk sterker dan ooit.

Achter de schermen werken we hard aan nieuwe, spannende concepten, waarmee we
de catering naar een nog hoger level brengen. Bovendien stroomt 2021 vol met trouwerijen. We hebben de feestjes van 2020 die zijn doorgeschoven naar het nieuwe jaar, maar ook nieuwe aanvragen. Corona legt een hoop lam, maar gelukkig houdt de liefde stand.”

GEEN GEDOE
“Een goed concept valt of staat natuurlijk met de mensen die het moeten doen,” weet Koos. “Dat geldt zowel in de voorbereiding als tijdens en na het event.” Zelf is Koos een echte mensenkenner. Mede dankzij meer dan dertig jaar ervaring in de horeca weet hij de wensen van klanten haarfijn te vertalen in een maatwerk cateringconcept. In combinatie met een gedreven hospitality-team en het meest complete verhuuraanbod in de regio biedt Time Out een onvergetelijke herinnering.”

TIP
Zoek je voor de feestdagen nog leuke items om jouw huiskamer, tuin of eettafel te stylen?
Bij Time Out vind je het meest complete verhuuraanbod, waaronder servies, barbecues, (kerst)decoraties, statafels, heaters, tenten en verlichting.