Voel je (t)huis! Bij Q makelaars

“Eigenlijk wilde ik piloot worden, maar mijn ogen waren niet goed genoeg. Gelukkig heb ik wel oog voor mooie huizen en zodoende ben ik makelaar geworden”, glimlacht Richard den Buitelaar, eigenaar van Q Makelaars. Hij opende in 2006 vanuit huis zijn eerste pand. Inmiddels is het makelaarskantoor uitgegroeid tot een begrip binnen en buiten de Hoeksche Waard.

Q Makelaars heeft kantoren in grote steden, zoals Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft en Den Haag. “We willen daar zijn waar de ontwikkelaars en beleggers ook actief zijn”, stelt Richard. “Zo zitten we dichtbij het vuur en kunnen we elkaar versterken. Onze ambitie is om Utrecht en Amsterdam nog aan het lijstje toe te voegen. We hebben een club van 35 enthousiaste medewerkers die elke dag opnieuw de uitdaging aangaat en met liefde het makelaarsvak uitoefent. Geen dag is hetzelfde, de huizenmarkt is volop in beweging en het is een uitdaging om elke woning op een authentieke manier naar voren te brengen. Iedere klant is daarin uniek.”

Als een huis!

De klant staat altijd centraal bij Q Makelaars. “We willen hen zo goed en snel mogelijk helpen, vandaar dat we in 2018 een backoffice in Zwijndrecht gecentraliseerd hebben”, vertelt Richard. “En dat staat als een huis. Hier houden onze medewerkers zich onder andere bezig met het inplannen van afspraken, agendabeheer, het maken van content voor social media en het opstellen van koopaktes. Zo kunnen wij, de makelaars, vooral doen waar we goed in zijn: woningen verkopen!” Richard is geboren en getogen in de Hoeksche Waard en kent het gebied op zijn duimpje. “Ik vind het heerlijk om mijn klanten persoonlijk te adviseren en te helpen in de zoektocht naar hun droomhuis. Ik neem ook echt alle tijd, ook al zijn klanten zelf wat meer ongeduldig geworden. Daarnaast vind ik het heerlijk om mensen en partijen aan elkaar te koppelen en verder te kijken dan mijn neus lang is. Om net dat beetje extra voor mijn klanten te doen.”

Nu je droomhuis kopen?

Doen! Een fijn (t)huis is nu belangrijker dan ooit. Een plek waar je heerlijk woont en gelukkig bent met je dierbaren. De huizenmarkt is volop in beweging en een bezichtiging plannen is gewoon mogelijk.