WAAR WERKGEVERS EN WERKNEMERS ELKAAR VINDEN Copy

Zeven jaar geleden verruilde Jacqueline Hanszen-Kooiman de techniekwereld voor HR. Een compleet andere richting, maar wel de juiste. Ze begon voor zichzelf. In de eerste instantie als franchiser en later onder haar eigen bedrijfsnaam ‘Personeelsdiensten Hoeksche Waard’. Zij vond haar werkgeluk en helpt nu samen met haar collega Angelique Schuch andere mensen met het vinden van de juiste baan. “Gelukkige medewerkers zijn de beste medewerkers!”

Dankzij haar eigen ervaring weet Jacqueline precies te achterhalen wat kandidaten zoeken in een baan. Dat is niet alleen fijn voor de kandidaten, maar ook voor werkgevers. De juiste persoon, op de juiste plaats leidt tot meer betrokkenheid en een hogere productiviteit.
“Mensen zijn gewoontedieren en grote veranderingen gaan we liever uit de weg. Ik merk tijdens gesprekken met kandidaten vaak dat mensen een beetje vastlopen in de zoektocht naar wat ze nu echt willen en leuk vinden. Uiteindelijk lukt het me meestal om dit boven tafel te krijgen, met als resultaat een baan die echt bij iemand past. Ik stuur mensen de juiste richting op, zoals ik dit zeven jaar geleden ook zelf deed. Dat doet een mens goed en geeft energie en daar profiteren werkgevers ook van mee.”

DE TAAL VAN DE WERKGEVER
Personeelsdiensten Hoeksche Waard is gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, payrolling, werving en selectie en zzp-bemiddeling. “We zijn voornamelijk actief in productie, transport & logistiek, hoveniersbranche, techniek en (financiële) administratie. Vanuit mijn verleden heb ik een groot netwerk opgebouwd en ik ben een geboren en getogen Hoeksche Waarder. Ik spreek de taal van mijn opdrachtgevers en heb vaak aan een paar woorden genoeg om te weten wat een bedrijf zoekt in een kandidaat. Wij staan bekend om onze zeer snelle reactietijd en eerlijkheid. Het lukt ons vrijwel altijd om de juiste match te vinden, maar we zeggen het ook eerlijk als het een keer niet lukt. Goed personeel is nu eenmaal schaars en we zetten niet zomaar iemand op een functie waar we zelf niet honderd procent achter
staan.”

ZZP-BEMIDDELING
Jacqueline helpt ook zzp’ers aan opdrachten. “Een groot voordeel is dat je niet lang op je geld hoeft te wachten. We betalen namelijk wekelijks uit. En je bent minder tijd kwijt aan acquisitie. Het kan ook handig zijn als je moeite hebt met het binnenhalen van werk. Dan biedt ons grote netwerk uitkomst. Wij werken met goedgekeurde zzp-overeenkomsten, zodat alle betrokken partijen gewaarborgd zijn van een correcte werking in deze driehoeksverhouding.”