Zakelijk speeddaten in Numansdorp

Maak als ondernemer een onuitwisbare eerste indruk op 21 april

Kom Zakelijk Speeddaten in Numansdorp met StartSmart HW

Heb je dat ook wel eens, dat je tijdens een netwerkborrel er vaak als 5de wiel aan de wagen bijstaat? Je stapt binnen in een groepsgesprek en bent vooral een luisteraar, de anderen hebben het hoogste woord, maar jij hebt niks kunnen vertellen over jezelf of over wat je doet. Hoe zorg jij ervoor dat je een onuitwisbare indruk achterlaat? Natascha de Ruiter en Laura van Veenendaal van Bureau Mingle – ook wel bekend van o.a. Speeddaten voor singles met Mingle the Single – hebben daar wat op gevonden. Op vrijdag 21 april gaan zij voor StartSmart HW Zakelijk Speeddaten op hun eigen locatie bij BusinessPointHW  in Numansdorp.

Zakelijk Speeddaten is een efficiënte en erg leuke manier van netwerken. Je spreekt in korte tijd veel nieuwe mensen. Je wisselt elke 5 minuten (dit kan ook langer of korter zijn) van gesprekspartner.
De dames van Bureau Mingle hebben een opbouw bedacht om je (zakelijke) dates écht wat beter te leren kennen en niet alléén maar op zakelijk vlak.

Het zakelijke aspect wordt uiteraard niet ondergeschoven. Maar om ervoor te zorgen dat de deelnemers elkaar echt wat beter leren kennen, ontvangen ze van te voren een korte  huiswerkopdracht. Kom en ervaar deze nieuwe manier van netwerken! Iedere (startende) ondernemer uit de Hoeksche Waard is van harte welkom van 17:00 tot 19:00 uur bij Bureau Mingle in Numansdorp.


StartSmart HW

StartSmart HW is het netwerk voor de startende en groeiende ondernemer in de Hoeksche Waard. Op een informele, gemoedelijke manier komen zij  bijeen om te sparren over de uitdagingen binnen het ondernemerschap in de vorm van borrels en academies. Elke laatste vrijdag van de maand organiseren zij een netwerkborrel bij een van de leden óf horecagelegenheid. In oktober is StartSmart HW te gast bij Bureau Mingle dat spraakmakende evenementen en belevingen verzorgt voor bedrijven. Zij organiseren ook activiteiten speciaal voor singles onder de naam Mingle the Single.

Aanmelden

Deze netwerkborrel is niet alleen interessant voor startende ondernemers, maar ook zeker voor mensen die erover denken een eigen bedrijf te beginnen en andere geïnteresseerden.
Inschrijven voor dit evenement kan gratis via de website www.startsmarthw.nl