Skip links

Credion

Wij zijn Financial Engineers voor ambitieuze ondernemers in het MKB

Al sinds 2001 zijn wij dé autoriteit op het gebied van bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. Altijd de perfecte deal voor ambitieuze ondernemers: dat is ons doel. Daar zijn we goed in.

Deze financieringen komen tot stand dankzij onze specialisten (we hebben er meer dan honderd). Vanuit ons hoofdkantoor doen wij alles om deze adviseurs, verspreid over 50 vestigingen door heel Nederland, te faciliteren op het gebied van automatiseringsoplossingen, marketing en management. Al onze mensen zijn bevlogen. Ze zijn doortastend, duidelijk en realistisch. Maar ook creatief en flexibel, en zo is elke financiering teamwork.

Ons netwerk maakt ons sterk; we werken samen met meer dan 130 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

Elke dag zetten we alles op alles om ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ambitie. We denken creatief mee, begeleiden waar nodig en werken altijd op maat. Zo weet u zeker dat u een bedrijfsfinanciering ontvangt die precies bij u past. Via ons
5 stappenplan wordt uw optimale bedrijfs- of vastgoedfinanciering gerealiseerd. 

Maak kennis met een van onze adviseurs en ontdek wat we voor u en uw ambities kunnen betekenen!

Ruud Gevers

Ruud Gevers

Contactgegevens
Telefoon: 088-133 7310
E-mail: rgevers@credion.nl
Website: www.credion.nl/zuidhollandseeilanden

Locatie
Maseratilaan 10 
3261 NA Oud-Beijerland

Berichten van Credion

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden