Skip links

WORD LID VAN HOEKSCHE VRIENDEN

Hoeksche Vrienden brengt het bedrijfsleven uit de Hoeksche Waard op een gezellige, informele en succesvolle manier bij elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een bourgondische lancering van het magazine Hoeksche Zaken of een sportieve golfmiddag. Maar er is meer.

Wij faciliteren niet alleen een krachtig en vertrouwd netwerk van Hoeksche Ondernemers. Hoeksche Vrienden inspireert en biedt jou ook de mogelijkheid om je kennis up-to-date te houden. Ben jij op zoek naar de juiste manier om personeel te werven of te binden (Employer Branding)? Of wil je weten wat ChatGPT kan betekenen voor jouw organisatie? Bezoek dan ook eens de Hoeksche Vrienden Ondernemerslunch.

Welk pakket past bij mijn bedrijf?

Hoeksche Vrienden is er voor alle ondernemers in de Hoeksche Waard. Vanaf slechts € 195,- per jaar ben je al lid.
Ontdek hieronder de pakketten en sluit ook gezellig aan bij deze informele club van ruim 160 ondernemers.

HOEKSCHE VRIEND

195per jaar

  • Gratis toegang tot de lanceringen van Hoeksche Zaken
  • Toegang tot Bundeling (Hoeksche Vrienden app)
  • 5% korting op iedere uiting in Hoeksche Zaken
  • Het plaatsen van nieuws op de website, nieuwsbrief en social media van Hoeksche Zaken
  • Eigen bedrijfspagina op www.hoekschezaken.nl
  • Logovermelding in de magazines en nieuwsbrieven van Hoeksche Zaken
  • 2x per jaar een ondernemerslunch, inclusief een kennissessie
  • Extra contentmogelijkheden via Bundeling (Hoeksche Vrienden app)
  • 1x dedicated nieuwsbrief naar het bedrijfsleven in de Hoeksche Waard óf 1x inserted flyer bij verzending Hoeksche Zaken óf 1x Whitepaper of

HOEKSCHE VRIEND+

395per jaar

 • 2x per jaar een ondernemerslunch, inclusief een kennissessie
 • Extra contentmogelijkheden via Bundeling (Hoeksche Vrienden app)
 • Gratis toegang tot de lanceringen van Hoeksche Zaken
 • Toegang tot Bundeling (Hoeksche Vrienden app)
 • 5% korting op iedere uiting in Hoeksche Zaken
 • Het plaatsen van nieuws op de website, nieuwsbrief en social media van Hoeksche Zaken
 • Eigen bedrijfspagina op www.hoekschezaken.nl
 • Logovermelding in de magazines en nieuwsbrieven van Hoeksche Zaken Z
 • 1x dedicated nieuwsbrief naar het
 • bedrijfsleven in de Hoeksche Waard óf 1x inserted flyer bij
 • verzending Hoeksche Zaken óf 1x
 • Whitepaperd

HOEKSCHE VRIEND PARTNER

1.395per jaar

 • 1x dedicated nieuwsbrief naar het bedrijfsleven in de Hoeksche Waard óf 1x inserted flyer bij verzending Hoeksche Zaken óf 1x Whitepaper
 • 2x per jaar een ondernemerslunch, inclusief een kennissessie
 • Extra contentmogelijkheden via Bundeling (Hoeksche Vrienden app)
 • Gratis toegang tot de lanceringen van Hoeksche Zaken
 • 5% korting op iedere uiting in Hoeksche Zaken
 • Toegang tot Bundeling (Hoeksche Vrienden app)
 • Het plaatsen van nieuws op de website, nieuwsbrief en social media van Hoeksche Zaken
 • Eigen bedrijfspagina op www.hoekschezaken.nl
 • Logovermelding in de magazines en nieuwsbrieven van Hoeksche Zaken
 • 1x Whitepaper
  .

HOEKSCHE VRIEND

Het Hoeksche Vriend-lidmaatschap is hét pakket voor jou als ondernemer als je op zoek bent naar een solide basis in een professioneel netwerk, zonder de druk van extra verplichtingen.

Met dit lidmaatschap heb je toegang tot essentiële voordelen van de businessclub, gericht op netwerken en zichtbaarheid. Als startende ondernemer of gevestigde professional, dit lidmaatschap biedt jou de kansen voor het opbouwen van waardevolle connecties.

HOEKSCHE VRIEND+

Met Hoeksche Vriend+ profiteer je van nog meer voordelen. Tijdens de kennissessies met lunch word je meegenomen in actuele ontwikkelingen over één centraal onderwerp. Denk hierbij aan Employer Branding, ChatGPT etc.

Via de exclusieve Hoeksche Vrienden App (Bundeling) versterk jij je netwerk. In de app heb jij de mogelijkheid om content te delen, waardoor je direct in contact staat met mede-ondernemers uit de Hoeksche Waard. Wil jij je kennis altijd up-to-date houden? En wil je direct in contact staan met andere ondernemers?
Kies dan voor het Hoeksche Vrienden+ lidmaatschap.

HOEKSCHE VRIENDEN PARTNER

Het Partnerpakket is speciaal voor de ondernemers die, naast alle voordelen van de lidmaatschappen, ook het netwerk verder willen activeren. Let op; dit pakket is beschikbaar voor maximaal 5 ondernemers.

Kies tussen een dedicated nieuwsbrief, het meezenden van een flyer bij Hoeksche Zaken óf het delen van een whitepaper met het gehele netwerk. Deze opties bieden de unieke kans om jouw bedrijfsverhaal en diensten met het gehele netwerk te delen. 

Om jou verder op weg te helpen, plannen wij een brainstormsessie in. Hierin bepalen we samen de doelstellingen van de campagne. Vervolgens gaan we aan de slag en voeren wij, samen met jou als partner, een succesvolle campagne uit.

DE VEELGESTELDE VRAGEN

Wij vinden het belangrijk om continu op zoek te gaan naar manieren om meer waarde te bieden aan de Hoeksche Vrienden. De afgelopen periode hebben wij gemerkt dat er onder de ondernemers diverse behoeften zijn op het gebied van kennisdeling, netwerken en zichtbaarheid. Om in te spelen op deze behoeften hebben wij hiervoor extra mogelijkheden ontwikkeld. Op deze manier kan jij als ondernemer zelf bepalen wat het beste past bij jouw onderneming.  

Wij zijn er van overtuigd dat de lancering van deze twee nieuwe lidmaatschappen bijdragen aan een nog sterkere en dynamischere Hoeksche Vrienden community.

Bundeling is een app die inspeelt op de behoeften voor het netwerken en de zichtbaarheid. Naast de bestaande communicatiekanalen van Hoeksche Zaken, bieden wij via deze app de mogelijkheid om nog laagdrempeliger en sneller in contact te komen met de andere aangesloten ondernemers. Daarnaast is het ook een extra mogelijkheid om content over jouw bedrijf te delen. Bundeling is onderdeel van alle pakketten, wat betekent dat het ook wordt toegevoegd aan de al bestaande voordelen van het basispakket van Hoeksche Vrienden. Er zit wel een verschil in functionaliteiten per pakket. Hoe dat zit, lees je bij de volgende vraag.  

Elke lidmaatschapsoptie biedt de toegang tot Bundeling aan. Echter heb je bij het Hoeksche Vriend+ pakket meer mogelijkheden met de app. Bij het basislidmaatschap van Hoeksche Vrienden kan je op de app connecties aangaan, nieuws en activiteiten lezen, inschrijven voor evenementen en meedoen aan polls. Het Hoeksche Vrienden+ geeft jou, naast de eerder benoemde mogelijkheden, ook de mogelijkheid om zelf op een laagdrempelige manier nieuws en activiteiten te delen. Daarnaast is het ook mogelijk om op een eenvoudige manier het gesprek te openen met een andere ondernemer via de chatfunctie en kan je zelfs groepschats starten.

Wanneer je een leuke bedrijfsupdate of een evenement wil communiceren via de app, dan kan dat eenvoudig via dit formulier. Plaats jouw content in dit formulier en een van onze collega’s zorgt ervoor dat de content gedeeld gaat worden via de app.

Een dedicated nieuwsbrief versturen is alleen een optie bij het Hoeksche Vriend-Partnerlidmaatschap. Dit is een exclusief lidmaatschap voor maximaal 5 ondernemers uit de regio. Maximaal 5x per jaar kan je, naast onze eigen maandelijkse nieuwsbrief, een dedicated nieuwsbrief verwachten vanuit het Hoeksche Vrienden netwerk.

De inhoud van deze dedicated nieuwsbrief is volledig gericht op de desbetreffende Hoeksche Vrienden-Partner. In deze nieuwsbrief hebben partners de mogelijkheid om verschillende zaken vanuit hun bedrijf te delen. De exacte inhoud is dan ook afhankelijk van de bedrijven die partner zijn.

De content voor in de dedicated nieuwsbrief dient zelf aangeleverd te worden. In het proces van het opmaken tot aan het versturen van de nieuwsbrief, zijn er diverse contactmomenten om deze nieuwsbrief volledig naar wens te maken. Wij helpen je graag met het optimaliseren van de zelf opgestuurde content.

De content voor in het magazine is overleg te bespreken. Zodra je besluit om partner te worden, nemen we contact op over het exact invullen van de mogelijkheden.

Als je al Hoeksche Vriend bent en interesse hebt in de nieuwe mogelijkheden van HV+ of het Partnerlidmaatschap, dan kan je dit doorgeven via dit formulier. Vervolgens regelen wij netjes alle administratieve zaken en brengen we je op de hoogte als wij alles hebben doorgevoerd.

Nee. Wij voeren zelf geen wijzigingen door in bestaande lidmaatschappen. Heb jij op dit moment nog geen behoefte om gebruik te maken van de extra mogelijkheden, dan blijf je gewoon netjes de huidige voordelen van het Hoeksche Vrienden basispakket behouden.

Als je wilt overstappen naar een lidmaatschap met meer mogelijkheden, maar jouw huidige lidmaatschap loopt nog enkele maanden door, dan krijg je een nieuwe factuur waarin de €195,- van de nieuwe prijs wordt afgehaald.

Het bestaande Hoeksche Vrienden lidmaatschap blijft onveranderd in prijs. Daarnaast krijg je zelfs een extra voordeel, namelijk toegang tot de Bundeling-app. Hiermee heb je extra mogelijkheden binnen de community van Hoeksche Vrienden. Het gaat hierbij wel op de vereenvoudigde opties binnen Bundeling. Het blijft in dit geval bij het vinden van informatie en nieuws. Zelf nieuws delen via de app is mogelijk vanaf HV+.

Dat kan gebeuren. Wij helpen je graag met het beantwoorden van jouw openstaande vraag!
Deel jouw vraag met ons via het contactformulier. Binnen 1-2 werkdagen beantwoorden we jouw vraag.