Skip links

Maryke’s Hondenbegeleiding & Advies

Wat doet Maryke’s Hondenbegeleiding & Advies 

Je wilt misschien niet dat je hond trucjes en kunstjes leert, hebt geen zin om wekenlang op een oefenveld bij een hondenschool te staan in weer en wind maar je wilt wel dat je hond zich gedraagt. Je hond opvoeden en trainen is toch wel heel erg belangrijk. Jouw hond leren wat wel en niet mag en grenzen aangeven voorkomt ergernis in de toekomst.

Bij ons leer je in de woonomgeving van de hond in een privé training de basis van je hond opvoeden en trainen en zorgen we er samen voor dat jullie elkaar begrijpen. Dit alles doen we op een positieve manier wat betekent dat we goed gedrag belonen en niet straffen. Een manier die garandeert dat jullie er samen veel plezier in zullen hebben.

Mijn naam is Maryke Barendregt. Ik werk al jaren met honden in binnen- en buitenland en heb dit altijd hobbymatig gedaan. Enkele jaren geleden besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik de opleidingen tot Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut gaan volgen aan de Martin Gaus Academie. Hondengedrag fascineert me enorm en omdat er telkens weer nieuw inzichten zijn, is het noodzakelijk constant bij te blijven leren. Deze kennis breng ik graag over op hondeneigenaren.

Wij bieden verschillende diensten aan, zoals: gedragsbegeleiding, privé gehoorzaamheidstraining en pup begeleiding. Neem snel een kijkje op onze website om meer over onze diensten te weten komen!

Marykes Hondenbegeleiding

Maryke Barendregt

Contactgegevens
Telefoon:  06-12064825
E-mail: info@hondenbegeleidingenadvies.nl
Website: www.hondenbegeleidingenadvies.nl

Locatie
Zinkweg 226
3262 BH Oud-Beijerland 

Berichten van Maryke’s Hondenbegeleiding & Advies

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden