Skip links

Chantal Werkt

Over Chantal Werkt

In mijn praktijk voor Jungiaanse Analytische Therapie en Ademcoaching begeleid ik mensen die op zoek zijn naar de dieperliggende oorzaak van psychische en/of lichamelijke klachten, of die willen “ont-dekken” waarom ze aanlopen tegen bepaalde (terugkerende) problemen of levensvraagstukken.

Zowel therapie als ademcoaching helpt om zicht te krijgen op wat onbewust speelt. Hierdoor komt er ruimte om weer vrij te ademen. De kracht van ademhaling is fascinerend. Steeds weer verwonder ik me over het geweldige effect van slechts een paar ademcoachingsessies.

Chantal Werkt bij:
– burnout en stress
– depressieve klachten
– terugkerende problemen in relaties of op werk
– long Covid klachten
– hyperventilatie en/of paniekaanvallen
– (chronische) vermoeidheid en/of slaapproblemen
– hulp bij re-integratie

Ik ben ook inzetbaar als teamcoach bij problemen van kleinere teams. In de herfst / winter geef ik op aanvraag de workshop “Boost je immuunsysteem – Ademen en Koudetraining”.

Super leuk om te doen met jouw team of vriendengroep. Ik maak hierbij gebruik van een unieke locatie aan de Binnenmaas, maar dit is ook op eigen locatie mogelijk.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met me op.

Chantal van Asperen
Chantal van Asperen Contactgegevens Telefoon: 06-10922899 E-mail: info@chantalwerkt.nl Website: www.chantalwerkt.nl Locatie Keizersdijk 76 3291 CE Strijen

Berichten van Chantal Werkt

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden