Skip links

CompanyCure

Specialist in bedrijfsovername

Teamwerk bij uitstek. Dat is de basis van elke succesvolle transactie. Bij CompanyCure Bedrijfsovername B.V. kennen we het veld van M&A-adviseurs, corporate finance, advocaten, fiscalisten, accountants, banken en andere betrokkenen. En zij kennen ons. Als ervaren sparring partner of betrokken partijadviseur. In uiteenlopende rollen zorgen we voor een goede match en vlekkeloze afwikkeling. Van due dilligence, informatiememorandum, geheimhoudingsverklaring, intentieverklaring, tot financiering en daadwerkelijke dealmaking. Wij hebben ervaring met allerlei typen transacties, zoals management buy-ins en buy-outs, werknemersparticipaties, activa-passiva transacties, (informal) investments.

Vele ondernemers hebben dan ook de weg naar CompanyCure gevonden. Sinds 2008 ondersteunt het bedrijf tientallen ondernemers, bedrijven en instellingen op het gebied van bedrijfsovername, strategie en organisatie.

“Zij komen bij CompanyCure, doordat ze vanwege een bepaalde situatie met een uitdaging te maken hebben. En ze zoeken een oplossing. En dán zijn we op ons best, waarbij waardetoevoeging centraal staat.”

Ben jij ook op zoek naar een oplossing? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Steven Corijn

Steven Corijn

Contactgegevens
Telefoon:  06-24457540
E-mail: steven@companycure.nl
Website: www.companycure.nl

Locatie
Edisonstraat 12 
3261 LD Oud-Beijerland 

Berichten van CompanyCure

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden