Skip links

ExpressieCoaching

Wat doet ExpressieCoaching?

Heb je het gevoel dat je er meer uit kan halen? Ben je het overzicht en de focus kwijt? Of vind je het lastig om je helder uit te drukken?

Als coach en trainer inspireer, spiegel en zet ik ondernemers in beweging de regie (terug) te nemen over zichzelf en hun bedrijf. Ik focus me op de mens achter de ondernemer. Hoe doe ik dat?

Mijn naam is Pauline Bruins en ik ben gespecialiseerd in het ondernemen vanuit Hart, Hoofd & Lijf.
Ik help je de vrijheid te vinden om jezelf te zijn. En dat wat er in jou leeft, jouw passies, jouw talenten, jouw missie tot uiting te brengen in je bedrijf en dagelijks leven.

Ik vind het geweldig juist ook de zakelijke markt in beweging te brengen om meer holistisch te werken. Daar valt nog zoveel winst te behalen!

Wie ben ik?

Heb je vaak het gevoel dat je tot meer in staat bent? Zie je ertegenop om naar je werk te gaan? Of vind je het soms lastig om jezelf te zijn? Als coach en trainer help ik mensen de regie te nemen over hun eigen (werk)geluk. Hoe doe ik dat?

Ik ben breed opgeleid en heb een toolbox vol gerenommeerde coachingsmethodieken. Welke technieken ik gebruik, wisselt per persoon en soms ook per sessie. Omdat ik naar jouw wensen en doelen kijk, is geen traject exact hetzelfde.

Pauline Bruins

Contactgegevens
Telefoon: 06-24909396
E-mail: info@expressiecoaching.nl
Website: www.expressiecoaching.nl

Locatie
Jan van der Heijdenstraat 13
3261 LE Oud-Beijerland

Berichten van ExpressieCoaching

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden