Skip links

HW Kozijnen

Wat doet HW Kozijnen?

Wij zijn gepassioneerd om woningen van particuliere huiseigenaren in de Hoeksche Waard en Drechtsteden te verduurzamen met hoogwaardige kozijnen, deuren en ramen. De kern van ons bedrijf wordt gevormd door onze kwaliteit, vakmanschap en snelle service. Met jarenlange ervaring en een team van professionals, streven we naar duurzame oplossingen die niet alleen lang meegaan en een positieve impact hebben op de energie-efficiëntie van woningen, maar er ook nog mooi uitzien!

Betrouwbare service en garantie

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we nauw samenwerken om uw wensen en behoeften waar te kunnen maken. Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsingen van de kozijnen, deuren of ramen, staat klanttevredenheid centraal. En ook na plaatsing kunt u rekenen op de service en garantie van HW Kozijnen

Onze werkwijze is uniek, doordat wij zelf onze kunststof kozijnen vervaardigen met hoogwaardige materialen van Gealan en Buva. Hierdoor leveren we altijd de hoogste kwaliteit en de snelste service. Alles voor de klant!

Onze garantie

Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Onze producten hebben dan ook een uitgebreide garantie van 10 jaar! We streven ernaar om onze klanten duurzame oplossingen te bieden die jarenlang meegaan en volledig voldoen aan uw verwachtingen.

Met de garantie van HW Kozijnen bent u verzekerd van gemoedsrust, wetende dat uw kozijnen, deuren, ramen en zonwering met zorg zijn vervaardigd en dat wij klaarstaan eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Team HW Kozijnen

Ron Groeneweg

Contactgegevens
Telefoon: 078-2049278
E-mail: ron@hwkozijnen.nl
Website: www.hwkozijnen.nl

Locatie
Mookhoek 121
3293 AD Mookhoek

Berichten van HW Kozijnen

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden