Skip links

Juran Verwarming

Wat doet Juran Verwarming?

Voldoet uw huidige badkamer niet meer aan uw wensen? Met de hulp van onze professionele specialisten uit Strijen wordt dit zo voor u opgelost. Onze badkamers staan bekend om de uitstekende kwaliteit en worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Naast het opfrissen, wilt u natuurlijk ook kunnen ontspannen in uw badkamer. Heeft u speciale wensen voor uw badkamer? Wij bieden een badkamer aan die voldoet aan al uw wensen en behoeften, of u nu uit Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht of Hoeksche Waard komt.

Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening

Juran Verwarming uit Strijen heeft een zeer gevarieerd aanbod aan diensten, van het onderhouden van centrale verwarmingsinstallaties tot aan de installatie van complete badkamers. Daarnaast bestaan onze diensten ook uit ontstoppingsservice, de installatie van airconditioning en loodgieterswerk. Voor bijvoorbeeld het repareren, inspecteren of preventief doorspuiten van uw riolering staan wij voor u klaar. Een lekkende kraan of verstoppingen in het riool lossen wij in een korte tijd voor u op.

Deskundige installatie

U bent bij ons altijd verzekerd van uitstekende service. Voor welke dienst u ons ook inschakelt, onze vriendelijke, professionele vakmannen staan graag voor u klaar. Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op.

Juriën van der Gijp

Contactgegevens
Telefoon: 06-53793374
E-mail: info@juranverwarming.nl
Website: www.juranverwarming.nl

Locatie
Oudendijk 56
3291 LN Strijen

Berichten van Juran Verwarming

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden