Skip links

Knape

Succesvol ondernemen op basis van actuele cijfers

De wereld is aan het veranderen. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Tijdig schakelen op veranderingen is vaak lastig. In de hectiek van alledag zijn we immers druk met het afhandelen van zaken die op dat moment plaatsvinden in plaats van stil te staan bij de veranderende wereld. Zo kan een kans een gemiste kans worden, of zelfs een bedreiging. Je strategie bepalen op basis van de jaarcijfers, is als kijken naar het verleden via je achteruitkijkspiegel. Terwijl actuele cijfers juist het startpunt zijn. Cijfers zijn een middel geworden, een onderdeel van het totaal.

Als vertrouwd adviseur voor mkb-ondernemers – met verstand van cijfers en de mindset van een ondernemer – in de regio Hoeksche Waard, Rotterdam Rijnmond en de Drechtsteden, zien we ernaar uit met jou te sparren op je wensen, doelen en drijfveren, om samen het ondernemerschap uit te oefenen.

Met onze modules Knap, Knapper en Knapst hopen wij een nieuwe waarde aan onze dienstverlening toe te voegen die naadloos aansluit bij jou en je onderneming.

Vragen, ideeën of tips? Neem gerust contact met ons op!

Knape BV

Hugo Knape

Contactgegevens
Telefoon: 078-676 1849
E-mail: Hugo.knape@knapebv.nl
Website: www.knapebv.nl

Locatie
Zuiddijk 2
3299 LS Maasdam

Berichten van Knape

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden