Skip links

Promo Concepts

Wie zijn wij?

Uw partner voor relatiegeschenken en promotiemateriaal.
Promo Concepts is specialist in het adviseren en leveren van promotiemateriaal dat past bij je merk of organisatie.
Met meer dan 50 jaar ervaring beschikken wij over veel kennis van promotionele producten en personalisatiemogelijkheden.

Onze ervaren grafische ontwerpers kunnen assisteren met het maken van ontwerpen om de perfecte merkherkenning voor je doelgroep te realiseren. Om niets aan het toeval over te laten sturen wij altijd vooraf een digitale proef ter goedkeuring. Met altijd een vast contactpersoon, meedenkend en vlotte communicatie maken wij het verschil.

De kracht van een promotioneel product

Geef je bedrijf een boost door de naamsbekendheid te vergroten of het aantal opdrachten te verhogen door middel van effectief promotiemateriaal. Promotiemateriaal komt uit diverse onderzoeken naar voren als een krachtig middel om relaties te versterken. Ze zijn overal inzetbaar en altijd af te stemmen op de juiste doelgroep.

Door een gepersonaliseerd geschenk te geven, zullen je klanten niet alleen dankbaar zijn, maar ook vaker herinnerd worden aan je merk of organisatie. Een bedrukte telefoonhouder kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je relatie elke dag vele keren jouw logo ziet.

Daarom Promo Concepts

Wij streven er naar het bestellen van promotieartikelen zo eenvoudig mogelijk te maken en onze klanten te ontzorgen.
Meedenken, informeren en adviseren, dat is waar wij je mee kunnen assisteren. Korte lijnen, gedrevenheid en servicegerichtheid, dat is waar wij voor staan. Ons team heeft meer dan 50 jaar ervaring en kan zich met recht specialist noemen op promotioneel gebied.

Jan Hazejager

Jan Hazejager

Contactgegevens
Telefoon: 06-42080811
E-mail: jan@promo-concepts.nl
Website: www.promo-concepts.nl

Locatie
Berkenlaan 29
3289 XB Klaaswaal

Berichten van Promo Concepts

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden