Skip links

Re-DNA

Aanpak

Met het re-dna concept helpen we organisaties om vanuit de basis succesvol te zijn. We ondersteunen je bij het identificeren van het bedrijfs-dna en vertalen dit naar een groeistrategie die werkt!

Wij geloven niet in losse marketing campagnes of alleen sales. De kracht zit hem in de combinatie.

Strategie

Wat is er al gedaan? Wat was succesvol en wat niet? Wat zijn de doelen? Wil je zelf aan de slag of moeten wij het doen? Dit alles vertalen we naar een groeiplan waarin we je stap voor stap meenemen. We bepalen de ideale mix van marketing & sales activiteiten gericht op jouw situatie.

Marketing

Marketing staat voor het overbrengen van waarde van een merk, product of dienst aan de markt. Kortom zorgen voor awareness en het generen van leads. Wij richten ons op een stabiele marketing machine (website & marketing tool), vindbaarheid (SEO/SEA), zichtbaarheid (Social Media & online/offline events) en communicatie naar de doelgroep.

Sales

Het is leuk om veel leads te hebben, maar dit betekent nog niet nieuwe klanten. Bij re-dna pakken we dit stukje er ook bij. Anders gezegd we warmen leads op en converteren naar klanten. Dat doen we met online kanalen (linkedIn en E-mail) en offline kanalen (brieven en bellen). Ook begeleiden we sales teams met coaching en training.

Sven den Boer

Sven den Boer

Contactgegevens
Telefoon: 06-10982216
E-mail: info@re-dna.nl
Website: www.re-dna.nl

Locatie
De Vriesstraat 24-3
3261 PC Oud-Beijerland

Berichten van RE-DNA

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden