Skip links
Re DNA

Marketing en sales worden steeds complexer

Share

Ondernemers helpen groeien. Dat is wat Re-DNA marketingbureau uit Oud-Beijerland doet. En wel op geheel eigen wijze. Want niets is standaard bij deze community van zelfstandige professionals op het vlak van marketing en sales. “Afhankelijk van de vraag bundelen we onze krachten en ontwikkelen we een strategie met een uitgebalanceerde mix van marketing- en verkoopactiviteiten. Alles perfect afgestemd op de unieke identiteit van het desbetreffende bedrijf”, vertelt Sven den Boer, mede-eigenaar van Re-DNA.

En dat is meteen de kern van zijn verhaal. Want bij veel bedrijven zijn de kernwaarden, eigenschappen die laten zien waar de organisatie voor staat, verwaterd of nooit echt goed gedefinieerd. “Maar als een bedrijf wil groeien, is het noodzakelijk om eerst het dna van de organisatie te benoemen. Visie, missie en de bedrijfscultuur zijn belangrijk. Zij bepalen onder meer het onderscheidend vermogen en de kracht van een onderneming. Dus dat is het uitgangspunt”,  aldus Sven.  

Groeiplan

“Als het dna van de onderneming helder is, gaan we op zoek naar praktische, slimme en innovatieve manieren om de onderneming vooruit te helpen. We ontwikkelen een groeiplan op maat”, zegt hij. “Een losse marketingcampagne of alleen sales werkt niet. De kracht zit hem in de combinatie. En de manier waarop wij tools inzetten. Een ondernemer kan alle marketing- en sales activiteiten bij ons neerleggen of ervoor kiezen om zelf ook een deel op te pakken. Kortom: Re-DNA biedt maximale flexibiliteit. Succes verzekerd.” 

Vakidioten

 ”We zijn echte vakidioten met een passie voor marketing en sales”, stelt Sven. “We beschikken allemaal over veel ervaring, ook internationaal. Die ervaring zetten we nu als community in voor lokale bedrijven in de Hoeksche Waard. Met deze unieke club specialistische zzp’ers kunnen we elke uitdaging in het complexe, veranderende marketing en sales speelveld aan!“

Re-DNA Marketing Agency
De Vriesstraat 24
3261 PC Oud-Beijerland
Tel: 06-10982216

Re-DNA