Skip links

Slaapboulevard Kwakernaat

Wat doet Slaapboulevard Kwakernaat?

Iedereen kan slagen bij Slaapboulevard Kwakernaat. De verkopers nemen alle tijd voor u en kunnen u deskundig adviseren. Uw wensen en behoeften staan centraal. Ook als u nek- of rugklachten heeft, vindt u bij Kwakernaat het bed waarop u heerlijk slaapt en fris weer wakker wordt. Door directe inkoop zijn onze prijzen scherp en meestal inclusief accessoires. Merken als Auping en Tempur hebben hun eigen shop in het pand waar u de complete collectie kunt bewonderen en uitproberen. Het fijne van Slaapboulevard Kwakernaat is, dat u ook bedden van andere kwaliteitsmerken als Avek, Pullman en Hästens kunt testen.

Als u niet alleen nieuwe slaapkamermeubels wilt, maar ook nieuwe stoffering, kan onze styliste u daarbij adviseren en alles verder regelen om uw slaapkamer compleet in te richten.

Goede bereikbaarheid

Slaapboulevard Kwakernaat in Heinenoord ligt op slechts enkele minuten van de snelweg en is makkelijk bereikbaar per auto. Er is altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid. Heeft u geen vervoer? Dan halen wij u op en brengen u weer thuis. Op verzoek komen we thuis bij u kijken om uw slaapomgeving te beoordelen en u te adviseren.

Opgericht in 1960

Slaapboulevard Kwakernaat is in 1960 opgericht door Herman Kwakernaat. Het bedrijf was toen nog gevestigd op de Mollekade in Heinenoord en verkocht naast bedden ook andere meubelen. Door de jaren heen heeft dit echte familiebedrijf zich ontwikkeld tot het toonaangevende bedrijf dat het nu is: de grootste exclusieve beddenspeciaalzaak in de regio Rotterdam met een winkeloppervlakte van 4000 m² met een zeer ruim assortiment. Van losse matrassen, lattenbodems en complete boxspringcombinaties tot seniorenbedden en complete slaapkamers van topmerken zoals Hästens, Auping, Avek, Tempur, Pullman, Hülsta, Swissflex, Nolte, en Ultima.

Ultiem slaapcomfort

Grote uitdaging van Herman was het zoeken naar en het bieden van het ultieme slaapcomfort aan de klant. Hij is altijd zeer geïnteresseerd in en begaan geweest met het fysieke welbevinden van zijn klanten. Daarom heeft hij door het volgen van opleidingen veel medische kennis opgedaan. Zo kon hij een zo optimaal mogelijk slaapsysteem voor elke individuele klant aanbevelen. Hij heeft ook zelf een beddenlijn ontwikkeld die door zijn zoon Henk Kwakernaat verder is uitgebouwd tot het merk Ultima.

Marcel Kwakernaat

Marcel Kwakernaat

Contactgegevens
Telefoon: 0186-601355
E-mail: marcel@slaapboulevard.nl
Website: www.slaapboulevard-kwakernaat.com

Locatie
Boonsweg 7
3274 LH Heinenoord

Berichten van Slaapboulevard Kwakernaat

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden