Skip links

Van den Dolder Advocatuur

Wat doet Van den Dolder Advocatuur?

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van middelgrote ondernemingen en concerns in zwaar weer. Een herstructurering vergt een advocaat die goed is met cijfers en thuis is in het faillissementsrecht maar bovenal met de ‘voeten in de klei staat’.

Samengevat kunt u bij mij terecht voor:

  • Voorkomen van faillissement;
  • Herstructurering van schulden en/of uw onderneming;
  • Beëindiging van uw bedrijf;
  • Begeleiding bij onderhandelingen;
  • Crediteurenakkoord buiten faillissement (WHOA traject);
  • Doorstart van (het gezonde deel van) de onderneming;
  • Bestuurdersaansprakelijkheid kwesties;
  • Problemen met crediteuren en banken.

Over mij

Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een ondernemersgezin en vanaf september 2020 mijn eigen advocatenkantoor ‘Van den Dolder Advocatuur’. Gezien mijn achtergrond weet ik goed wat er speelt bij de ondernemer en onderneming. De fijne kneepjes van het advocatenvak heb ik geleerd door als advocaat en curator werkzaam te zijn geweest bij vooraanstaande middelgrote advocatenkantoren in Rotterdam en Den Haag. Daarnaast heb ik ca 15 jaar in het notariaat en het bankwezen (bijzonder beheer) gewerkt.

Doordat ik ook aan de andere kant van de tafel heb gezeten weet ik als geen ander hoe banken en curatoren dossiers behandelen. Met die kennis kan ik goed inschatten wat de beste oplossing is voor het probleem.

Ik zie mezelf niet als een ‘standaard’ advocaat. Ik denk met u mee en dat gaat verder dan het juridische gedeelte. Gezien mijn achtergrond (accountancy en rechten gestudeerd) kan ik u ook ondersteunen op financieel- en management vlak en op die manier, waar nodig, een bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering.

Mijn ruime ervaring aan beide kanten van de tafel onderscheidt mij van andere advocaten. Procedures voor de rechter zijn eveneens – succesvolle – onderdelen van mijn werk maar alleen als procederen echt nodig of nuttig is.

Jacobine van den Dolder

Jacobine van den Dolder

Contactgegevens
Telefoon: 06-10891280
E-mail: jacobine@vandendolderadvocatuur.nl
Website: www.vandendolderadvocatuur.nl

Locatie
Postbus 1436
3260 AK Oud-Beijerland

Berichten van Van den Dolder Advocatuur

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden