Skip links

Zuiderent Schilders

Wat doet Zuiderent Schilders?

Wij zijn een familiebedrijf, maar wel inmiddels uitgegroeid tot een moderne, professionele, zeer goed uitgeruste organisatie, waar meer dan 16 vakbekwame en gediplomeerde schilders werkzaam zijn en met z’n allen “Bekroonde Kwaliteit” leveren.

Schilderwerk

De schilder voegt waarde toe aan uw woning of bedrijf. Van een goede schilder wordt verwacht, dat hij zijn vak verstaat en weet wat te doen om goed onderhoud te kunnen plegen. Zuiderent Schilders- en afwerkingsbedrijf staat garant voor professioneel schilder- en onderhoudswerk en is specialist als het gaat om wandafwerking.

Behangwerk

Er is een enorm ruime keuze op het gebied van behang. Of je nu kiest voor een decoratieve behangsoort of dat je liever gaat voor een overschilderbaar glasvezel of renovlies behang, bij Zuiderent bent u op het juiste adres.

Voor goede verwerking of aanbrengen zijn gediplomeerde vakmensen nodig en die werken bij Schilders-en afwerkingsbedrijf Zuiderent.

Spuitwerk

Steeds meer wordt gekozen voor het spuiten van onderdelen. Denk daarbij aan meubels, deuren, keukenkastjes, panelen enz.

Het laten spuiten van wanden, plafonds of interieur geeft een prachtig resultaat in korte tijd. Hiervoor gebruiken we de Wagner AirCoat, waarmee we in onze spuitcabine in

’s-Gravendeel stofvrij de nieuwste spuitlakken moeiteloos kunnen verwerken.

Wandafwerking

Door de wanden af te werken met muurverf krijg je een prachtig strak resultaat. Door onze eigen mengmachines kunnen we meer dan 40.000 kleuren voor u mengen.

Danny Zuiderent

Contactgegevens
Telefoon: 078-6733114
E-mail: danny@zuiderentschilders.nl
Website: www.zuiderentschildersbedrijf.nl

Locatie
Griendweg 45
3295 KV ‘s-Gravendeel

Berichten van Zuiderent Schilders

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden