Skip links
Feestelijke momenten

Party’s en events: je viert ze met Mariet

Share

Al jaren omlijst Mariet Party’s & Events feestelijke momenten, voor zowel particulieren als bedrijven. En dit jaar vieren zij hun eigen feestje, want de gerenommeerde cateraar bestaat dit jaar 35 jaar. Samen met eigenaar Jaap Herweijer duiken we in de wereld van catering, feesten en evenementen.   

Jaap zijn carrière begon in de kaaswinkel in Oud-Beijerland. Een blokje kaas als klassieker op een verjaardag werd al snel een luxe borrelplank en de borrelplank werd een complete lunch voor 30 personen. Jaap vertelt: “De aanvragen voor catering namen steeds meer toe. Vanuit de kaaswinkel was dit eigenlijk geen doen meer. Toen kwam in 2010 Mariet Catering op ons pad. Het bedrijf stond te koop. Dit was voor ons een geweldige kans om onze cateringactiviteiten verder uit te breiden.”

Gezelligheid   

Vanaf dat moment is Mariet overal van de partij. Een trouwdag, jubileum, open huis of personeelsfeest; Mariet zorgt voor de culinaire catering, desgewenst inclusief tenten en aankleding. Jaap vertelt: “Wij brengen gezelligheid. Dat vind ik heel belangrijk; de sfeer die we meenemen moet goed zijn. Dat het eten lekker smaakt en dat we hoogwaardige spullen leveren, dat lijkt me logisch. Onze mensen zijn ons grootse pluspunt. Het is feest, dus het moet leuk zijn. Dat stralen onze mensen ook uit. Onze vrolijkheid als sfeermaker.”  

Feest Hoeksche Waard

Voor elk moment

Mariet maakt van elk bijzonder moment een prachtige herinnering. “Of het gezelschap nou bestaat uit 25 of 5.000 gasten, wij kunnen het feest volledig organiseren. We staan vooral bekend om onze culinaire mogelijkheden, maar we doen veel meer dan dat. We regelen zelfs parkeerwachters als dat nodig is. Het overgrote deel doen we in eigen beheer en voor de overige zaken werken we samen met vaste partners.”

Vernieuwend

“We zoeken altijd naar een onderscheidende invulling”,  vervolgt Jaap. “We doen het graag net even anders en lopen vaak voorop als het gaat om nieuwe concepten of mogelijkheden. Zo hadden wij als een van de eerste cateraars diverse Big Green Egg en Ofyrs. Hiermee zorgen voor een totale culinaire beleving. Eten wordt een spektakelstuk, een show waarmee we de gasten vermaken en verrassen. Dat vind ik zo gaaf om te doen. Verder proberen we altijd vernieuwend te zijn in onze gerechten. We bedenken en maken alles zelf in samenspraak met de klant. De vraag naar vegetarische gerechten neemt toe en uiteraard pakken we ook hiermee uit op culinair gebied. Ditzelfde geldt voor de gezondheidstrend. We blijven ons ontwikkelen, zodat we onze klanten kunnen blijven verrassen. Zo gaan we vrolijk verder, op naar het volgende feestje.”

Mariet Party’s & Events

Einsteinstraat 35 | 3281 NJ | Numansdorp | 
T: 06-22516387 | E:info@marietcatering.nl | Wwww.marietcatering.nl |