Skip links
Konijnendijk fashionstore

A Personal Fashion Story

Share

Een dag op stap in de Hoeksche Waard, op zoek naar nieuwe fashion en ondertussen genieten van fijne gastvrijheid, goede hulp en een heerlijk kopje koffie of thee tijdens of na het shoppen. Dit alles kan bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland, de winkel waar zowel dames als heren mooie outfits kunnen vinden voor dagelijks gebruik, voor naar het werk en zeker ook voor bijzondere gelegenheden. 

Sinds 1937 bestaat Konijnendijk Mode en met de plannen voor de nabije toekomst, kan Konijnendijk Mode in 2037 het 100-jarig bestaan vieren. Een mooie geschiedenis gaat hieraan vooraf waarbij de oprichters, Paul & Saar Konijnendijk, waarschijnlijk nooit hadden gedacht dat dit van generatie op generatie over zou gaan.

Niets is minder waar! Want nu, 86 jaar verder, vertelt Paul Konijnendijk met grote trots over het ontstaan én hoe de Next Generation, kinderen van Paul en Marius ook een intrede gaan doen in dit modebedrijf. ‘Wij dachten eigenlijk nog niet heel ver vooruit en genieten van elke dag in onze winkel, maar uiteindelijk komen we toch op een leeftijd dat we het stokje willen overdragen. Gelukkig hebben onze kinderen daar ook zin in en zien wij een mooie toekomst tegemoet’.

De winkel is uniek

‘We zeggen altijd, we willen de Efteling in modeland worden. Dat is ambitieus, maar we willen dat onze gasten bij ons in de winkel komen dat ze constant worden verrast, in de watten worden gelegd en met een glimlach de deur uit gaan. Met de uitbreiding die binnenkort komen gaat, gaat dat waarschijnlijk nog beter lukken.’

De voorbereiding met betrekking tot de uitbreiding van de huidige winkel is in volle gang. ‘Ik kan niet anders zeggen dan dat onze medewerkers, maar ook de Next Generation, daar al veel in betekenen. We kijken naar de beste klantbeleving van begin tot eind en houden in ons achterhoofd: hoe zien onze gasten de winkel.’

De winkel wordt flink uitgebreid en dat betekent dat de aankleding en de merken ook geoptimaliseerd gaan worden. Daarbij moet dus ook het hele plaatje kloppen. Bovendien krijgt onze Chef Johan een extra restaurant.

Fashion

Straal vertrouwen uit!

Vertrouwen is een belangrijke basis bij Konijnendijk Mode. Zowel voor de gasten als voor de medewerkers. De verkoopstylisten zijn opgeleid om te voorzien in goed en eerlijk advies voor een mooie outfit voor zakelijke, casual en bijzondere gelegenheden. Ook als vrouw is een mooie zakelijke outfit te vinden waarmee vertrouwen wordt gewekt.

Maak een statement met een mooi kleurrijk pak. Het kleurrijke pak is de musthave van dit seizoen waarbij er zoveel keuze is. Knaloranje, fuchsia roze, oceaanblauw en ook paars, het kan en het mag en de omgeving ziet een zelfverzekerde vrouw.

Natuurlijk zijn er talloze mogelijkheden om zakelijk goed gekleed de deur uit te gaan. Kleden naar de situatie is daarin belangrijk. Een neutrale outfit draag je naar een belangrijke, maar serieuze, afspraak. Een presentatie of pitch geven mag in een opvallend pak en mag gecombineerd worden met mooie pumps en later op de dag een sneaker. Mooie details aan een outfit en goede accessoires zijn eyecathers die de outfit afmaken. Kies daarom altijd voor accessoires die passen bij het moment. Straal vertrouwen uit met de juiste outfit!

De stylisten zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen helpen de mooiste outfits uit te kiezen. Maak een afspraak met één van de stylisten voor advies of maak gebruik van een VIP-arrangement met kleuradvies, koffie en thee en kledingadvies.

Voel je welkom!

Een warm welkom, dat is wat Konijnendijk Mode biedt. Niet alleen in de winkel, ook in Grand Café The Ritz waar Chef-kok Johan met zijn team klaar staat om te voorzien in koffie of thee met lekker Koekela gebak of een fantastische lunch van de kaart. Voel je welkom voor een fijne dag bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland.

Konijnendijk Mode en Grand Café The Ritz is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 09:30 tot 17:30uur, op vrijdag van 09:30 tot 21:00uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00uur.