Skip links

Agerion IT

Agerion IT: Keep IT simple

Wij geloven dat IT simpel kan. Hoe complex de vraag ook is. Het team van Agerion IT is nuchter, creatief en bevlogen in het vinden van IT oplossingen voor het MKB in de Hoeksche Waard.

Zo groeien we op een gezonde manier mee met innovatieve MKB’ers in de regio. Of er nu een nieuwe werkplek geïnstalleerd dient te worden, een herhalende taak geautomatiseerd kan worden of een custom dashboard nodig is – dat regelen we graag. En snel. Ook op het gebied van Microsoft, VoIP telefonie en cybersecurity zijn we thuis.

We krijgen daardoor vaak terug dat het fijn is om één vaste IT partner te hebben. Wij vinden het belangrijk om alle kennis en ervaring in huis te hebben en niet bang te zijn voor het volgende level. Onze ervaring reikt tot aan nationale corporates als Blokker en DA, waardoor we groeiende ondernemers uit de Hoeksche Waard in iedere fase van het ondernemerschap bij kunnen staan.

Dat doen we met een team van zo’n 25 enthousiaste collega’s vanuit de gezellige Scheepmakershaven 2 te Oud-Beijerland. Een perfecte, centrale plek om klanten te ontvangen en interactief met elkaar samen te werken. Hier ontwikkelen we dan ook dagelijks nieuwe kennis, staat ons support team 24/7 voor onze klanten klaar en staan we vooral graag met onze voeten in de modder.

Ook groeiend en toe aan een betrouwbare, secure IT partner? Het lijkt ons hartstikke leuk eens met u te bespreken welke IT u nodig heeft en wat wij daarin kunnen betekenen.

Alvast in voor wat handige IT tips? Volg ons dan ook op Linkedin, Instagram of Facebook.

 
IT Service Hoeksche Waard

Stefan Frerichs (rechts op foto)

Contactgegevens
Telefoon: 06-34223999
E-mail: stefan.frerichs@agerion.nl
Website: www.agerion.nl

Locatie
Scheepmakershaven 2
3261 KN Oud-Beijerland

Berichten van Agerion IT

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden