Skip links

Arie de Heer Transport en Koeriers

Over Arie de Heer Transport en Koeriers

Wij zijn een koeriers en transportbedrijf gevestigd in ’s-Gravendeel, vlakbij de snelwegen A16,A15 en A29. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor alle vervoersopdrachten.

Bij ons geldt de regel: ”Uw kwaliteit is onze zorg!”

Ons wagenpark is uitgerust met de modernste communicatiemiddelen en een GPS Track en Trace systeem zodat uw zending ten allen tijde is te traceren.

Door onze jarenlange ervaring in de transportsector en ons zeer uitgebreide netwerk van collega-vervoerders zijn wij in staat voor elk transport een passende oplossing te bieden.

Wij zijn in het bezit van de vereiste NIWO vergunningen, (nationaal en internationaal) en een door het Ministerie van VROM afgegeven vergunning afvalstoffen vervoer.

Wij zijn lid van brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland en VKE (vereniging Koeriers en Express).

Diensten

Onze specialiteit: voor alle vervoersvraagstukken een pasklare oplossing bieden, tegen marktconforme tarieven.

Ook zijn wij gespecialiseerd in sneltransport door geheel Europa.
Voor elke zending, groot of klein, hebben wij de juiste auto beschikbaar met ervaren chauffeurs (Zie wagenpark).

Voor grotere zendingen beschikken wij over trekker – opleggercombinaties, koel – vries auto’s en open bakwagens met laadkranen. Ook voor ADR transporten bent u bij ons op het juiste adres.

Het werkterrein van Arie de Heer Transport en Koeriers is geheel Europa. Wij zijn met name goed bekend met het Rotterdamse havengebied en met de petrochemische bedrijven in de Botlek en Europoort. Ook voor wat betreft  de aanmeld- en veiligheidsprocedures. Dit geldt tevens voor de procedures voor scheepleveringen.

Onze ervaren chauffeurs zijn duidelijk herkenbaar aan onze bedrijfskleding. Zij willen graag het verlengstuk en visitekaartje zijn voor uw bedrijf en zullen zich dan ook tot het uiterste inspannen om u de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Wij rijden met moderne en schone auto’s en dragen op deze manier ons steentje bij aan een beter milieu. Al onze auto’s hebben toestemming om in de Europese milieu zones te komen.
Alle auto’s zijn uitgerust met het nodige ladingzekering materiaal om uw goederen veilig te vervoeren.

 
Arie de Heer team

Arnold de Heer

Contactgegevens
Telefoon: 078-6765644
E-mail: arnold@deheerkoeriers.nl
Website: www.deheerkoeriers.nl

Locatie
Mijlweg 23e
3295 KG ‘s-Gravendeel

Berichten van ARIE DE HEER TRANSPORT EN KOERIERS​

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden