Skip links

Bianca de Bie Fotografie

Wie ben ik?

Hoi ik ben Bianca de Bie (Fotografie).

Ik ben een fotograaf met een voorliefde voor architectuurfotografie. Een goede foto van een gebouw laat de schoonheid tot haar recht komen. Dat kan door een gebouw in volle glorie vast te leggen, of juist door het inzoomen op de details. In beide gevallen vind ik het geweldig om te spelen met licht, kleur, lijnen, structuur en vormen, zodat er verrassende beelden ontstaan, waarbij je soms twee keer moet kijken of het om het exterieur of het interieur van een gebouw gaat.

Het vastleggen van mensen vind ik altijd heerlijk om te doen. Denk hierbij onder andere aan familie- en kinderportretten, bij u thuis of op locatie, maar ook aan bedrijfsfotografie.

Met een vleugje humor en in een ontspannen sfeer zet ik mensen op de foto zoals ze zijn of zouden willen zijn.

Fotograferen doe ik al erg lang en hoewel ik al de nodige workshops en cursussen erop heb zitten, wilde ik mijn kennis nog verder verdiepen. Zodoende ben ik twee jaar geleden gestart met de opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool in Rotterdam, hier ben ik in 2018 met zeer goed gevolg afgestudeerd.

Naast mijn passie voor fotografie ben ik ook…… mama van 2 geweldige kids en getrouwd met een fantastische man! 

Maar genoeg over mij, ben je na een bezoek aan website enthousiast geworden. Bel of mail mij dan voor een oriënterend gesprek en vertel mij over jouw wensen en ideeën! 

Bianca de Bie Fotografie

Bianca de Bie

Contactgegevens
Telefoon: 06-55332573
E-mail: info@biancadebiefotografie.nl
Website: www.biancadebiefotografie.nl

Locatie
Numansdorp

Berichten van Bianca de Bie Fotografie

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden