Skip links

Bosman Watermanagement

Over ONS

Als ‘oplossingsleverancier’ bieden wij maatwerk op het gebied van watermanagement. Of het nu gaat om pomp- of zuiveringsinstallaties, Bosman Watermanagement voorziet u van het beste advies. Ook bij speciale waterprojecten kunnen wij door onze jarenlange ervaring goed onderbouwd advies geven. Het perfecte eindresultaat bereiken we door direct vanaf het begin met u mee te denken.

De werktuigbouwkundige disciplines kunnen we compleet in eigen beheer kunnen uitvoeren. Waar nodig werken wij samen met gerenommeerde onderaannemers. Uiteraard besteden wij hierbij aandacht aan het milieu. We zijn zuinig op ons milieu en werken er dan ook aan om niveau 3 op de CO2-prestatieladder te bereiken.
 

4K’s
Naast milieubewust maatwerk op het gebied van pomp- en zuiveringsinstallaties, leveren en plaatsen wij diverse producten van andere fabricaten. Bosman Watermanagement staat garant voor vijfentachtig jaar ervaring, uitgebreide expertise en een enorm oplossend vermogen. De vier K’s staan bij ons altijd centraal. De vier K’s staan voor Klant, Kennis, Kwaliteit en Korte levertijd.

bus anno 1975


Bosman Watermanagement is een in 1929 opgericht familiebedrijf wat zich specialiseert in op maat gemaakte producten in de watermanagement sector. Bosman Watermanagement is gespecialiseerd in het ontwerpen fabriceren en installeren van kwalitatief hoogwaardige pompinstallaties voor irrigatie- en drainagetoepassingen.

Met zowel standaard als custom made pompinstallaties is Bosman marktleider op het gebied pompinstallaties voor poldergemalen. Naast pompinstallaties is Bosman ook een belangrijke speler op het gebied van waterbehandeling, waarbij de focus ligt op beluchting en filtratie. Het bedrijf is klein en informeel en is open en transparant naar de opdrachtgevers. Er is een intensieve en langdurige samenwerking met TU Eindhoven.

Bosman opereert sinds een aantal jaar in het buitenland. Zo zijn er distributeur schappen aangegaan met Engeland, Rusland en de Verenigde Staten. Eveneens is in 2012 een zusterbedrijf opgericht in Duitsland genaamd Bosman Watermanagement GmbH.

Ook benieuwd wat Bosman Watermanagement voor u kan betekenen? Kijk dan snel verder naar onze producten, projecten en onze service. Wilt u weten welke tevreden klanten wij al samenwerken? Bekijk dan de referenties. Liever contact met een van onze medewerkers? Bel gerust, of stuur een mail.

Willem Brandt

Contactgegevens
Telefoon: 0186-606060
E-mail: wbrandt@bosmanwater.nl
Website: www.bosmanwater.nl

Locatie
Steegjesdijk 6
3265 AE Piershil

Berichten van Bosman Watermanagement

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden