Skip links

Buitengoed de Kriekenboogerd

Buitengoed de Kriekenboogerd

Camping, Bed & Breakfast en Vergaderruimte in het Nationaal landschap De Hoeksche Waard

Buitengoed de Kriekenboogerd beschikt over een mooie plattelandscamping. Het kampeerterrein beschikt over 27 toeristische plaatsen en 3 verharde camperplaatsen. Er is een ruime keuze waar u kunt staan, zelfs kamperen tussen de druivenranken is mogelijk. Iedere kampeerplaats is maar liefst 12 meter breed en heeft een geweldig uitzicht! Daarnaast is er op ieder kampeerterrein een jeu-de-boules baan te vinden voor plezier voor jong en oud. De sanitaire voorzieningen zijn sfeervol en verwarmd met vloerverwarming, waardoor het in het voor-en naseizoen heerlijk warm is.

Naast de mooie plattelandscamping is er ook nog een heerlijke bed & breakfast. Op deze sfeervolle, luxe kamers van De Kriekenboogerd voelt u zich direct thuis. In combinatie met de rust en landelijke sfeer maakt dit uw verblijf net even wat aangenamer. Kijk op B&B Nederland voor onze waarderingen!

Tot slot heeft de Kriekenboogerd op de begane grond een vergaderzaal. Deze zaal is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over een mindervalide toilet. Daarnaast heeft de zaal een prachtig uitzicht over het Nationale Landschap.

Kijk voor meer informatie over de arrangementen gerust even op onze website!

Willeke van der Pligt

Contactgegevens
Telefoon: 0186-615732
E-mail: info@kriekenboogerd.nl
Website: www.kriekenboogerd.nl

Locatie
2e Kruisweg 1a 
3262 LM Oud-Beijerland

Berichten van Buitengoed de Kriekenboogerd

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden