Skip links

Camping Volgerland

Voor jong en oud: de gezelligste familiecamping!

Wil je even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Lekker genieten van rust en ruimte terwijl de kinderen in alle vrijheid aan het spelen zijn? Dat kan op camping ’t Volgerland, gelegen in Numansdorp in de Hoeksche Waard. Onze jaarplaats camping Rotterdam is een heerlijke plek voor iedereen!

Onze camping heeft een zeer goed verzorgd terrein met ruime en toeristische staanplaatsen. Daarnaast zijn er op onze camping regelmatig stacaravans te koop, zodat je voor een halfjaar lang kunt genieten van een vakantiegevoel! Stel je voor: je wordt ’s ochtends wakker van het geluid van de vogels. Als je de deur van je caravan opent, springt er nog net een konijntje de hoek om. Wat een heerlijk begin van de dag…

Door de Landelijke ligging in de Hoeksche Waard bevind jij je altijd dichtbij de kust én stad! In deze prachtige omgeving is genoeg te beleven. Je kunt hier heerlijk fietsen of wandelen, of meedoen aan diverse leuke activiteiten. Er is een recreatieteam voor de kleintjes, een buitenzwembad, een trampoline, een voetbalveld en een speeltuin. Kortom voldoende activiteit voor jong en oud!

Bij Camping ’t Volgerland kom je als gast, maar vertrek je als vriend.

Wil je ook vrienden worden? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Camping Hoeksche Waard

Diana Meiling

Contactgegevens
Telefoon: 0186-571452
E-mail: info@volgerland.nl
Website: www.volgerland.nl

Locatie
Volgerlandseweg 12 
3281 KV Numansdorp

Berichten van Camping Volgerland

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden