Skip links

De Strijensche Golfclub

Wat doet De Strijensche Golfclub?

De Strijensche Golfclub staat voor gezelligheid, een baan van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. De sociale infrastructuur is gemakkelijk.

Onze faciliteiten bestaan uit een volwaardige 9-holes baan met een A-status, een 6-holes oefenbaan, een driving-range en een puttinggreen. Door de kleinschaligheid is de sfeer doorgaans gezellig en laagdrempelig.

Starttijden

Via onze website kunt u een starttijd reserveren. Wij hanteren een flight tussentijd van 9 minuten.

Opleiding en jeugd

De Strijensche Golfclub heeft het golf voor de jeugd hoog op de agenda staan. Onze jeugdcommissie is zeer actief met o.a. opleiding en verschillende jeugdactiviteiten.

Onze golfprofessionals verzorgen naast reguliere golflessen ook clinics. Tijdens de clinics wordt u  meegenomen in de wereld van het golfen. Op elk niveau kunt u bij ons terecht. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. 

Wedstrijden

De wedstrijdcommissie van de Strijensche Golfclub organiseert voor haar abonnementhouders jaarlijks regelmatig wedstrijden. Samen met de sponsoren wordt ervoor gezorgd dat de deelnemers op sportieve wijze de krachten met elkaar kunnen meten. Met vele leuke prijzen in het vooruitzicht.

Clubhuis De Strijensche Golfclub

Ons clubhuis voorziet na afloop van uw ronde voor de nodige versnaperingen. Wij bieden voor het geval u de golfronde wilt combineren met een diner of lunch, diverse mogelijkheden. 

Het clubhuis is verder voorzien van dames- en herenkleedruimten. En vergaderfaciliteiten.

De Baan

De lengte over achttien holes voor heren is 5.474 en voor dames 4.930 meter. De par is 70. Bij ons verkijk je je vaak op de moeilijkheidsgraad. Het is zeker geen eenvoudige baan. Er lopen veel sloten dwars over de fairways en het water bevindt zich vaak op driverafstand.

GolfAlliantie

Wij zijn aangesloten bij De GolfAlliantie. Abonnementhouders kunnen, zonder extra kosten, spelen op 8 andere mooie 9 holes banen. Zie www.golfalliantie.nl voor nadere informatie.

Spreekt een abonnement van De Strijensche Golfclub u aan of wilt u zomaar een voorzichtig kennis maken met de golfsport? Dan nodigen wij u graag uit op onze golfbaan te komen kijken.

Alvast van harte welkom op op onze baan.

Bernhard Kiers

Bernhard Kiers

Contactgegevens
Telefoon: 078-6744564
E-mail: bernhard@kieshoreca.com
Website: www.destrijenschegolfclub.nl

Locatie
Molenwegje 2B
3291 CG Strijen

Berichten van De Strijensche Golfclub

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden