Skip links
Nieuw elan

De Strijensche Golfclub krijgt nieuw elan

Share

Dé plek voor golfplezier, uitgaanplezier en eetplezier. Zo omschrijft Bernhard Kiers De Strijensche Golfclub, die hij sinds 2022 exploiteert. Onder zijn leiding is de golfbaan nieuw leven ingeblazen. “Niet alleen de leden verdienen een mooie plek om samen te komen, ook voor gasten van buitenaf hebben we nu iets te bieden.”   

Bernhard doelt onder andere op het vernieuwde restaurant ‘Restobar Roseval’. “Golfers en niet-golfers kunnen hier terecht voor een heerlijk moment van ontspanning”, legt hij uit. “Een gezellige borrel na de wedstrijd of na een dag hard werken, een lunch of een uitgebreid diner met vrienden en familie. We bereiden alles vers in onze eigen keuken en we werken bij voorkeur met lokale producten. De golfclub als de gezellige, culinaire hotspot van de Hoeksche Waard. Dat is ons streven.”   

Welcome to the club   

Vorig jaar startte de Nederlandse Golf Federatie (NGF) een campagne ‘Welcome tot he club’ om de golfsport toegankelijker te maken en dat is precies wat Bernhard wil bereiken: “Ik wil dat iedereen zich bij ons welkom voelt. Golfers en niet-golfers, ouderen, jongeren, gezinnen én bedrijven. Hier is onze kaart ook naar: we serveren voor elk wat wils. En buiten de kaart om is er heel veel mogelijk. Naast lunch serveren we op aanvraag ook diner en bieden we de mogelijkheid om een ruimte te huren voor bijeenkomsten en evenementen. Dit kan in combinatie met bijvoorbeeld een golfclinic. Of wat denk je van een partijtje voetgolf? Deze link met golf is echter niet noodzakelijk, zoals ik al zei: qua organisatie is er heel veel mogelijk. Verliefd worden, trouwen, feesten en zaken doen… alles kan hier.”

Klaar voor het nieuwe seizoen

De Strijensche Golfclub ligt er schitterend bij en is klaar voor het nieuwe seizoen. Bernhard vertelt dat er de komende periode veel evenementen op de planning staan, waar je als gast altijd welkom bent. Als voorbeeld noemt hij de Hoeksche Cup, een legendarische golfwedstrijd tussen de spelers van Strijen en Numansdorp.

Heb je ook interesse in de golfsport? De Strijensche Golfclub biedt starterscursussen aan voor € 79,-. “Ook met onze prijzen willen we deze mooie sport toegankelijker maken”, besluit Bernhard.

De Strijensche Golfclub

Molenwegje 2B | 3291 CG | Strijen | 
T: 078-6744564 | E:info@dsgclub.nl | Wwww.destrijenschegolfclub.nl |