Skip links

Huidzorg Hoeksche Waard

Wat doet Huidzorg Hoeksche Waard?

Mijn naam is Vera Scheurkogel, gediplomeerd HBO-huidtherapeut en eigenaar van Huidzorg Hoeksche Waard. Al enige tijd ben ik werkzaam als huidtherapeut. 6 jaar geleden heb ik mijn schoonheidsspecialiste diploma gehaald en heb ik enorm veel ervaring opgedaan in de huidbranche. Zo heb ik onder andere een schoonheidssalon gehad, waar ik al veel huidindicaties ben tegengekomen. Na het behalen van mijn diploma tot schoonheidsspecialiste ben ik doorgestroomd naar de opleiding Huidtherapie. Nu werk ik al een geruime tijd als huidtherapeut en heb ik veel ervaring opgedaan. Het werd tijd voor een nieuwe stap als eigenaresse van Huidzorg Hoeksche Waard.

Waar staat Huidzorg Hoeksche Waard voor?

Huidzorg Hoeksche Waard staat voor kwalitatieve, holistische en persoonlijke huidzorg voor iedereen. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun huidgezondheid te verbeteren en de natuurlijke schoonheid van de huid te versterken. Hierbij wil ik het vertrouwen van de cliënt vergroten door toepassing van geavanceerde huidtherapeutische behandelingen. Persoonlijke aandacht staat in het gehele behandeltraject op nummer 1. De praktijk zal tot januari 2024 gevestigd zijn in Barendrecht. Vanaf januari 2024 zal de gloednieuwe praktijk geopend worden in Numansdorp! Bij Huidzorg Hoeksche Waard staan huidtherapeutische behandelingen voor huidverbetering, acne, pigmentatie en anti-aging voor alle leeftijden centraal. Met behulp van een persoonlijk behandelplan gaan we samen aan jouw huid werken!

Vergoeding Zorgverzekeraar

Indien je een aanvullende verzekering hebt voor huidbehandelingen kunnen sommige behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Huidzorg Hoeksche Waard is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en Kwaliteitsregister Paramedici (KP) waardoor de praktijk aan alle eisen van de zorgverzekering voldoet. Er zijn een aantal behandelingen welke onder de vergoeding van de zorgverzekeraar kunnen vallen:

  • Acnetherapie
  • Camouflagetherapie

Huidzorg Hoeksche Waard is direct toegankelijk voor alle cliënten. Dit betekent dat je geen verwijzing nodig hebt van de huisarts. Toch kan het voorkomen dat de zorgverzekeraar een verwijzing van de huisarts vraagt om de vergoeding te realiseren. Dit verschilt per zorgverzekeraar. Om een factuur te krijgen voor de zorgverzekering dien je eerst in de praktijk te betalen. Vervolgens stuurt de huidtherapeut de factuur via de mail en kan je deze zelf indienen bij jouw zorgverzekeraar.

Heb je vragen over de vergoeding voor huidtherapie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Vera Scheurkogel

Vera Scheurkogel

Contactgegevens
Telefoon: 06-13540022
E-mail: info@huidzorghoekschewaard.nl
Website: www.huidzorghoekschewaard.nl

Locatie
Wintertaling 5
3281 MH Numansdorp

Berichten van Huidzorg Hoeksche Waard

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden