Skip links
Vera Scheurkogel

Maak kennis met… Vera Scheurkogel

Share

Naam: Vera Scheurkogel
Bedrijfsnaam: Huidzorg Hoeksche Waard

Wie ben ik?

Mijn naam is Vera Scheurkogel, 24 jaar oud en sinds oktober eigenaresse van Huidzorg Hoeksche Waard. Al enige tijd ben ik werkzaam als huidtherapeut, ik heb veel ervaring op gedaan in het werkveld. Het werd tijd voor een nieuwe stap als huidtherapeut van Huidzorg Hoeksche Waard. Sinds 1 januari ben ik te vinden in de nieuwe praktijk in Numansdorp!

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist die zowel de gezonde als beschadigde huid behandeld. Als huidtherapeut kan je verschillende huidtypes en huidklachten behandelen. Denk hierbij aan: acne, pigmentatie, roodheid, huidveroudering, droge huid, eczeem, rosacea en algehele huidverbetering.

Sommige behandelingen kunnen zelfs vergoed worden door de zorgverzekeraar. Als huidtherapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) waardoor de praktijk ook voldoet aan alle eisen van de zorgverzekering. 

Huidzorg Hoeksche Waard staat voor kwalitatieve, holistische en persoonlijke huidzorg voor iedereen. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun huidgezondheid te verbeteren en de natuurlijke schoonheid van de huid te versterken. Persoonlijke aandacht staat in het gehele behandeltraject op nummer 1.

Vera Scheurkogel

Wat heeft jou doen besluiten lid te worden van Hoeksche Vrienden?

Ik vind het heel erg belangrijk om van elkaar te leren als ondernemer. De krachten bundelen als ondernemend Hoeksche Waard is voor mij een van de redenen om lid te worden van de Hoeksche Vrienden.

Welke passie of interesse drijft jou in je werk?

Vroeger heb ik zelf enorm last gehad van acne. Ik weet als geen ander hoe het is om je onzeker te voelen over je huid. Al van kleins af aan wilde ik graag met mensen werken. Het is nu echt mijn missie om zoveel mogelijk mensen met hun huidgezondheid te helpen. Ik vind hierbij een holistische kijk op de huid heel erg belangrijk. Huidproblemen kunnen heel veel oorzaken hebben, zo komen de meeste huidproblemen ook van binnenuit. Met behulp een persoonlijk behandelplan gaan we samen met de cliënt aan de huid werken! 

Hoe ziet jouw bedrijf er over 10 jaar uit op basis van jouw groeiambities?

Hoe mijn bedrijf er precies over 10 jaar uit zal zien weet ik niet. Ik vind het belangrijk om mijn beroep met passie te blijven uit voeren en mijn hart te volgen in het ondernemen. Ik hoop vele mensen geholpen te hebben met hun huid. Natuurlijk zou ik wel graag mijn behandelaanbod willen vergroten en de technieken willen vernieuwen om de huidzorg te optimaliseren.

HUIDZORG HOEKSCHE WAARD

Wintertaling 5 | 3281 MH | Numansdorp
T: 06-13540022 | Einfo@huidzorghoekschewaard.nl | W: www.huidzorghoekschewaard.nl |