Skip links

Kooy Accountants

Ondernemers adviseren ondernemers

Voor u als ondernemer een wettelijk verplichte last, voor ons als ondernemer dagelijks werk:
Uw administratie, jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting, aangifte omzetbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, publicatiestukken Kamer van Koophandel en salarisadministratie. Wij doen het allemaal!

U blijft ondernemen, wij ook. Dit uitgangspunt betekent dat we deze verplichtingen, en wat we daarvoor van u nodig hebben, zo efficiënt mogelijk inplannen. Dan gaan we het voor u regelen. Alleen als het echt nodig is, nemen we contact op om met u bepaalde keuzes te bespreken. Zo regelen we deze wettelijk verplichte zaken voor u. Maar daar blijft het wat ons betreft niet bij: Ondernemers adviseren is immers ons motto.

Kooy doet meer. We hebben als dienstverlener regelmatig contact met u. En voor onze werkzaamheden opereren we middenin uw cijfermatige en juridische bedrijfsproces. Zo kunnen we u direct met onze fiscale, juridische en bedrijfseconomische kennis bijstaan. U kunt zomaar een telefoontje van ons verwachten met een advies of een kritische vraag. Zo houden we u als ondernemer scherp en helpen we u optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden. Door ondernemers te adviseren bewijzen we onze meerwaarde als ondernemers. Er zijn al genoeg accountants die hun adviesrol beperken tot een babbeltje bij het presenteren van de jaarrekening, ruimschoots na afloop van het betreffende jaar. Zo willen wij niet werken.

Wilt u kennismaken met Kooy? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Theo Pouwe

Theo Pouwe

Contactgegevens
Telefoon: 078-6731888
E-mail: tpouwe@kooy-advies.nl
Website: www.kooy-advies.nl

Locatie
Smidsweg 40 
3295 ZJ ‘s-Gravendeel

Berichten van Kooy Accountants

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden