Skip links

M2-Select

M2-Select herkent talent!

De groei van úw bedrijf kan gerealiseerd worden door het op een juiste manier inzetten en herkennen van talent. Kennis en ervaring kunnen de basis zijn, maar de motivatie, drijfveren en persoonlijkheid maken het verschil. Dit vraagt om kennis, aandacht en tijd van u als ondernemer of leidinggevende.

HR ondersteuning

M2-Select ondersteunt en ontzorgt MKB ondernemers zonder personeelsadviseur met hun personeelsinrichting. Of het nu gaat om het aannemen van de juiste mensen, het zichtbaar maken en laten groeien van aanwezig talent of een (nieuwe) werkkring zoeken voor een medewerker. Wij herkennen de kansen, de knelpunten en organiseren de oplossing!

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring op het snijvlak van leidinggeven, commercie, werving en selectie biedt u kwaliteit en resultaat met een mensgerichte insteek. Niet ingewikkeld en vastomlijnd, maar altijd pragmatisch, op maat en flexibel. Gericht op het behalen van uw doelstelling tegen een aantrekkelijk tarief. Herkent u onderstaande vragen?

“Ik zoek snel een betrokken medewerker die het verschil maakt”

“Hoe stimuleer ik groei, ontwikkeling en resultaat bij mijn medewerkers?”

“Help! Mijn medewerker moet uitstromen”

Neem dan contact met ons op!

Marytha Zuurmond

Contactgegevens
Telefoon: 06-51756414
E-mail: marytha@m2-select.nl
Website: www.m2-select.nl

Locatie
Mijnsheerenland

Berichten van M2-Select

10 jaar M2-Select
Arbeidsmarkt

10 jaar M2-Select

Een bijzondere mijlpaal voor Marytha van M2-Select Recruitment en HR diensten, 10 jaar lang jouw personeelsvraagstukken betrokken en doelgericht oplossen. In dit kader spraken wij

Lees verder »

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden