Skip links

Philia Uitvaartbegeleiding

Ondersteunen bij het afscheid nemen, precies zoals jij het wil.

Philia Uitvaartbegeleiding gaat heel ver als het gaat om individuele uitvaartwensen, zonder rekening te houden met hoe het hoort of hoe het altijd ging. In alle rust wordt jebegeleidt bij de vele keuzes die er zijn en om de weg naar het afscheid zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen.

Geen ingewikkelde of gedateerde gewoontes, maar alle ruimte om samen een creatief en betekenisvol afscheid vorm te geven.

Betekenis Philia Uitvaartbegeleiding

De naam “Philia” betekent in het Grieks “vriendschap”. Als je iemand beschouwt als een vriend, wens je hem altijd het beste toe en je wilt dat het hem goed gaat. Een vriendschap draait om zowel geven als nemen, toch is het geven het belangrijkste element. Je kijkt wat je vrienden nodig hebben en plaatst je eigen belangen op de achtergrond.

Met Philia Uitvaartbegeleiding werk ik vanuit deze visie. Kijken wat er écht nodig is en sta vertrouwd dichtbij om je te ondersteunen waar nodig.

Door goed te luisteren, nooit nee te zeggen, zorg ik voor een betekenisvolle invulling.

Zoek je iemand die “out of the box” meedenkt en creatieve/betekenisvolle uitvaarten verzorgt? Bekijk dan hier de website!

Peggy de With

Peggy de With

Contactgegevens
Telefoon: 06-11 19 30 77
E-mail: peggy@philiauitvaart.nl
Website: philiauitvaart.nl

Locatie
Torenlaan 2
3284 KZ Zuid-Beijerland

Berichten van Philia Uitvaartbegeleiding

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden