Skip links

Reints Office Solutions

Wat doet Reints Office Solutions?

Reints Office Solutions is al jarenlang de vertrouwde partner voor bedrijven, gemeenten, scholen en (zorg)instellingen, op het gebied van projectinrichting. Van het leveren van hoogwaardige kantoormeubels tot het realiseren van complete, vooruitstrevende kantoorconcepten. Comfort en sfeer staan bij ons centraal, als basis voor een plezierige werkomgeving en betere resultaten.

Persoonlijk en transparant zakendoen

Van het eerste gesprek en calculatie tot inhuizing van het kantoormeubilair en nazorg. Met Reints Office Solutions profiteert u van één persoonlijk aanspreekpunt, gedurende de hele samenwerking. Wij voeren de complete administratie en bewaken de kwaliteit van de uitvoering. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en heeft u nergens omkijken naar.

Onze persoonlijke aanpak is tevens de reden, dat wij geen webshop hebben. Wij streven naar de beste oplossing. Ervaren is hierbij het sleutelwoord. Daarom komen wij graag bij u langs op de werkvloer. Wij verdiepen ons in uw bedrijf, uw medewerkers en de ruimte. Dat willen wij ervaren.

Daarnaast leveren wij desgewenst de meubels op proef, zodat ook ú kunt ervaren. Samen creëren we een ruimte, die past bij uw medewerkers en bij uw bedrijfsidentiteit.

Karsten Reints

Contactgegevens
Telefoon: 06-15190582
E-mail: karsten@reinstoffice.nl
Website: www.reintsoffice.nl

Locatie
Röntgenstraat 10
3261 LK Oud-Beijerland

Berichten van Reints Office Solutions

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden