Skip links

Saar aan huis

Regio Zuid – Hollandse Eilanden

(Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Hoeksche Waard, Goeree – Overflakkee, Brielle, Westvoorne, Oostvoorne, Rockanje, Nissewaard of Hellevoetsluis? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier van Saar aan Huis in.)

We blijven allemaal het liefst zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Het gevoel dat je de regie over je eigen leven hebt, staat hierin centraal. Meestal heb je daar wel hulp bij nodig. Vaak staat de directe omgeving, meestal de kinderen, spontaan klaar om die helpende hand te bieden. Echter, kan juist deze helpende hand verhoudingen binnen de familiekring doen veranderen.

Mijn missie is ‘zorg verlenen & zorg wegnemen’. Met de juiste hulp kan er een gezonde balans ontstaan voor alle betrokkenen. Uiteindelijk biedt dit de mogelijkheid om te genieten van de dingen die er echt toe doen!

In mijn professionele leven heb ik altijd geprobeerd het leven van mensen mooier te maken. Eerst als filiaalmanager van Parfumerie Douglas daarna met mijn eigen winkel ‘Home decorations, Gifts & Lifestyle’, verkozen tot een van de leukste winkels van Zuid-Holland. Hier heb ik gemerkt dat we het allemaal fijn vinden om andere mensen blij te maken door te laten blijken dat je aan ze denkt.

Ook ben ik zelf in aanraking gekomen met het zijn van mantelzorger en de zoektocht naar een balans tussen werk, gezin en zorgtaken, zonder jezelf volledig weg te moeten cijferen. Hierdoor heb ik veel nagedacht over het op een effectieve manier bij elkaar brengen van zorgnemer en zorgverlener. Toen kwam ‘Saar aan Huis’ op mijn pad. Door de juiste Saar te koppelen aan de hulpbehoevende, zijn wij in staat afgemeten zorg te verlenen en nemen wij tevens de zorg weg. Hiermee bieden wij alle belanghebbenden een mogelijkheid om de juiste balans te vinden. Op deze manier blijf ik toch het leven van mensen mooier maken!

“Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.”
Ouderenzorg Hoeksche Waard
Danielle de Jong

Danielle de Jong

Contactgegevens
Telefoon: 06-86804705
E-mail: danielle.dejong@saaraanhuis.nl
Website: www.saaraanhuis.nl/vestigingen/zuid-hollandse-eilanden/

Locatie
Geen bezoekadres

Berichten van Saar aan Huis

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden