Skip links

Schep Advocaten

Schep Advocaten en Mediation: passie voor het vak

De advocaten en mediators van Schep Advocaten hebben één ding gemeen; ze hebben allemaal een passie voor het vak. Met hun jarenlange ervaring bieden zij maatwerk voor uw juridische casus.

Schep Advocaten voert een algemene praktijk en biedt rechtshulp van constante en hoge kwaliteit. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden en scholen zich voortdurend bij. Ze zijn op de hoogte van actuele jurisprudentie en de consequenties van wetswijzigingen. Heeft u een juridische vraag of dreigt er een geschil te ontstaan? Schep Advocaten adviseert en staat u met raad en daad bij tijdens procedures in diverse rechtsgebieden.

Daarnaast biedt Schep Mediation scheidingsmediation aan onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde scheidingsmediators.

Elke eerste dinsdag van de maand houden wij een gratis inloopspreekuur van 14:00 tot 20:00 uur. U kunt een afspraak maken tussen 14.00 en 20.00 uur om een juridische casus voor te leggen die betrekking heeft op uw onderneming of uw persoonlijke situatie. Onze advocaten en mediators maken een analyse en bespreken die met u. Bekijk onze website voor meer informatie!

Coreline Schep

Coreline Schep

Contactgegevens
Telefoon: 0186-643030
E-mail: c.n.m.schep@schep-advocaten.nl
Website: www.schepadvocaten.nl

Locatie
Steenenstraat 2
3262 JM Oud-Beijerland

Berichten van Schep Advocaten

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden