Skip links

Uitvaartverzorging De Laatste Groet

Wat doet Uitvaartverzorging De Laatste Groet?

Uitvaartverzorging De Laatste Groet kenmerkt zich met de kernwoorden Persoonlijk, Betrokken en Transparant. 

Persoonlijk omdat door de vele mogelijkheden welke wij te bieden hebben er vrijwel alles mogelijk is om de uitvaartwensen te kunnen vervullen. 

Betrokken omdat de uitvaartverzorg(st)er zich tot de kern van de ziel betrokken voelt voor het invullen en uitwerken van de persoonlijke uitvaartwensen. 

Transparant door invulling te geven aan kosten welke een uitvaartwens met zich mee brengt. De kosten van derden worden één op één doorberekend aan de opdrachtgever. Heldere vaste tarieven zorgen voor een transparante werkwijze, hetgeen een rouw-dragende familie verdient.  

De naam De Laatste Groet houdt De Laatste (aardse) Groet in. De naam zegt het al. Een Laatste Groet die je niet kunt overdoen. De Laatste Groet waarvan iedereen hoopt dat deze naar verwachting en naar wens wordt uitgevoerd. Uitvaartverzorging De Laatste Groet wordt geleid door gediplomeerd uitvaartverzorger Johan Griffioen. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een vrouwelijke uitvaartleidster behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden.

Johan Griffioen

Johan Griffioen

Contactgegevens
Telefoon: 06-29558160
E-mail: info@delaatstegroet.nu
Website: www.delaatstegroet.nu

Locatie
Torenstraat 62
3281 XR Numansdorp

Berichten van Uitvaartverzorging De Laatste Groet

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden