Skip links

Van der Ham

Wij blijven doen waar we goed in zijn, oogzorg verlenen

Van der Ham Optometristen is uw betrouwbare partner in oogzorg. Wij zorgen voor ogen en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing. Dit doen we samen met onze orthoptisten, opticiens en optometristen.

Gastvrijheid voert bij ons de boventoon en iedereen is welkom. Al is het alleen maar om eens een kopje koffie te drinken tijdens een informatief gesprek. We doen ons best om voor iedereen dát te realiseren wat binnen de mogelijkheden past in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij luisteren naar wat de klant wil en aan de hand daarvan gaan wij aan de slag. In verband met drukte in de winkel kan het telefonisch maken van een afspraak nog wel eens een uitdaging zijn, daarom kan je online bij ons je afspraak inplannen. Zo kies je de tijd die jou het beste uit komt.

Wij bieden een uitgebreid assortiment producten en diensten aan, variërend van de nieuwste collectie zonnebrillen, brillen of oogmetingen, contactlenzen en accessoires. Daarnaast hebben we tussen de 1000 en 1200 brillen op voorraad, waardoor de klant altijd een geschikte bril kan vinden die aansluit bij de wensen en verwachtingen.

Natuurlijk leveren we het liefste een product dat het best past bij de individuele zorgvraag. Stuk voor stuk zijn we dan ook trots als een klant weer tevreden de winkel verlaat met het tasje waarop staat ‘Made in Oud-Beijerland’.

Ben jij ook op zoek naar een betrouwbare optometrist? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Dennis Smit

Contactgegevens
Telefoon: 0186-612739
E-mail: dennis@vdham.nl
Website: www.vdham.nl

Locatie
Oost-Voorstraat 8 
3262 JE Oud-Beijerland

Berichten van Van der Ham

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden