Skip links

VERTROUWENSPERSOON HOEKSCHE WAARD

Wie ben ik

Mijn activiteiten vergen een grote mate van flexibiliteit, verantwoordelijkheid en niet in de laatste plaats integriteit. Ik ga altijd uit van wat er wel kan en denk in kleine stappen zodat succes zorgt voor enthousiasme en activatie. Echt contact met mensen is nodig om met behoud van de relatie iets op te bouwen. Ik leg makkelijk verbinding tussen mensen en afdelingen en heb geduld als het gaat om stappen die moeten leiden naar verbetering. Wel blijf ik altijd de onafhankelijke denker die gedreven is zaken voor elkaar te krijgen en ben ik niet bang om alle vanzelfsprekendheden ter discussie te stellen. Zo heb ik in bijna 30 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd in het sociale domein, maar ook daarbuiten.

Vertrouwenspersoon Hoeksche Waard

Al 13 jaar sta ik klaar als Register Loopbaanprofessional en Register Toegepast psycholoog om mensen te helpen met hun re-integratie, hun loopbaanvragen en werk ik als trainer aan het creëren van hoog presterende (bevlogen) teams. Daarbij zijn vertrouwen, open communicatie en een goede teamdynamiek belangrijk. Recent heb ik mij laten bijscholen als (Extern)Vertrouwenspersoon.

Werkgevers zijn volgens de Arbowet verplicht om hun medewerkers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting (PSA), zoals pesten, discriminatie, agressie, seksuele intimidatie en werkdruk.

Een vertrouwenspersoon verlaagt de drempel voor het bespreekbaar maken van de problemen en de zorgen van medewerkers. Het draagt actief bij aan een goede werksfeer en het houdt medewerkers betrokken en gemotiveerd. Een vertrouwenspersoon kan vanuit de organisatie zelf worden aangewezen (de interne vertrouwenspersoon), maar kan ook een externe vertrouwenspersoon zijn. Ik werk voor organisaties als extern vertrouwenspersoon, dat betekent dat ik een onafhankelijke en neutrale rol speel en ik met een open vizier kan kijken naar wat er speelt. Ik ben immers geen onderdeel van de organisatie en organisatiecultuur.

Mieke van Herk

Mieke van Herk

Contactgegevens
Telefoon: 06-29284425
E-mail: mieke@bureaukaliber.nl
Website: www.bureaukaliber.nl

Locatie
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

Berichten van Vertrouwenspersoon Hoeksche Waard

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden