Skip links

VMK Makelaars

Wat doet VMK Makelaars

Wilt u uw huis in de Hoeksche Waard verkopen? Dat besluit is de inleiding voor een spannende periode. Hoe snel zal de woning verkocht worden en wat wordt de maximale verkoopprijs? Als full-service makelaar Hoeksche Waard helpen wij u graag verder en gaan we voor de maximale verkoopprijs en de beste voorwaarden voor u als verkoper.

Onze klanten kiezen voor VMK vanwege de gedegen marktkennis, vertrouwde en herkenbare service en de 25 jaar ervaring in de Hoeksche Waard. Onze unieke aanpak; eigen woningwebsite, 3D-tour van het huis etc., slaat aan, want steeds meer mensen zetten hun huis via VMK in de verkoop.

Klanten voelen zich prettig bij VMK door de vertrouwde service en de ontspannen en ongedwongen sfeer tijdens het contact via onder andere de telefoon, mail, WhatsApp en tijdens fysieke gesprekken.

Uw huis heeft naast de persoonlijke waarde ook een bepaalde waarde op de huizenmarkt. Het is logisch dat u uw huis voor het hoogst mogelijke bedrag wilt verkopen, maar ook zeker wilt zijn dat alles zonder zorgen en gedoe geregeld wordt, zonder dat het u onnodig energie kost. Een vertrouwelijk en goed gevoel vinden wij belangrijk bij de keuze van een makelaar.

Ralph VMK

Ralph Deurloo

Contactgegevens
Telefoon: 0186-655500
E-mail: ralph@ikganaarvmk.nl
Website: www.ikganaarvmk.nl

Locatie
Voorstraat 8
3281 AV Numansdorp

Berichten van VMK Makelaars

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden