Skip links
Juni 2024

Woningen en werkplek uitgelicht: juni 2024

Share

Ben jij op zoek naar een nieuwe woningen of werkplek in de Hoeksche Waard?
Ralph van VMK Makelaars licht een drietal pareltjes uit. Bekijk ze hieronder.

Lijsterbes 24 Maasdam

Lijster 24 Maasdam

Fantastisch gelegen en degelijk gebouwde villa met dubbele garage op een fraai perceel van 1.158 m² eigen grond. Deze heerlijke ruime gezinsvilla heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 210 m² (exclusief de dubbele garage van ca. 47 m²), betonnen vloeren, ruime living, wijnkelder, aluminium kozijnen met dubbel glas en 10 zonnepanelen. De tuin is fraai aangelegd en rondom de woning gelegen met het grootste gedeelte op het zonnige zuiden. De brede oprit richting de dubbele garage geeft voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en in de tuin zijn meerdere plekjes waar je beschut van de groene, waterrijke omgeving kan genieten.

Voor meer informatie: www.lijster24.nl

Torensteelaan 24 Numansdorp

Fantastische, nagenoeg vrijstaande, luxe nieuwbouwwoning (energielabel A++). Het woonhuis is prachtig afgewerkt met kwalitatief mooie en duurzame materialen. De woning heeft een heerlijk vrij en groen uitzicht over de landgoederen van de Torensteepolder en staat op een mooi perceel van 442 m² eigen grond. Het heeft 3 slaapkamers en een ruime zolder waar nog 2 extra (slaap)kamers kunnen worden gerealiseerd. Deze mooie woning is gelegen in de nieuwe woonwijk De Torensteepolder, deze is aan de zuidrand van Numansdorp nabij het levendige centrum gelegen en is sinds enkele jaren in ontwikkeling en wordt steeds populairder met een diversiteit aan bouwstijlen in een groene en waterrijke omgeving.

Voor meer informatie: www.torensteelaan24.nl

Einsteinstraat 59 Numansdorp

Nette en ruime bedrijfsunit van in totaal 170 m² met een bedrijfshal van ca. 123 m² met een plafondhoogte van ca. 5.80 meter. De kantoorruimte op de begane grond is ca. 15 m² en de kantoorruimte op de verdieping is ca. 20 m². Deze bedrijfsunit bevindt zich op het bedrijventerrein Middelsluis-Noord en heeft een uitstekende verbinding van en naar rijksweg A-29 in de richtingen Rotterdam (circa 15 km), Brabant en Zeeland via de afslag Numansdorp.

Het object betreft een in 2001 zeer degelijk gebouwde tussenunit. Aan de voorzijde is er bijbehorende parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Voor meer informatie: Bedrijfshal Numansdorp | Zoek bedrijfshallen te huur: Einsteinstraat 59 3281 NJ Numansdorp [funda in business]

VMK Makelaars & Taxateurs

Voorstraat 8A | 3281 AV | Numansdorp
T: 0186-655500| E:info@ikganaarvmk.nl | W: www.ikganaarvmk.nl