Skip links
Arbeidsbemiddelaar

Arbeidsbemiddelaar Olympia en AFC Ajax bundelen krachten

Share

Nieuwe samenwerking

Amsterdam, 30 april 2024 – Olympia, een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland, heeft vandaag met trots aangekondigd dat ze Official Partner van Ajax en hoofd- en shirtsponsor van Ajax-jeugd worden.

Deze strategische samenwerking verbindt twee Nederlandse organisaties die een passie delen voor het identificeren en ontwikkelen van toekomstig talent en de maatschappelijk impact die ze maken. Samen maken ze werk van de toekomst.

De samenwerking tussen Olympia en AFC Ajax is veel meer dan alleen een sponsoring. Beide bedrijven vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst, of het nu gaat om jonge voetballers op het veld of werkzoekenden in de samenleving.

Olympia helpt mensen aan werk dat ertoe doet. Werk dat voor iedereen op een andere manier van betekenis is. Daarmee maakt Olympia iedere dag positieve impact op mens, maatschappij en economie. De jeugd is de toekomst. In de sport, en op de arbeidsmarkt. Als hoofdsponsor van de Ajax Jeugd zet Olympia zich in om jong talent te ondersteunen en ontwikkelingskansen te bieden.

Ook voor de Olympia vestiging in Oud-Beijerland biedt deze samenwerking kansen. Ondernemer Frances Pas deelt dan ook het enthousiasme. “In de Hoeksche Waard zijn we een gevestigde naam. Klanten en uitzendkrachten weten ons te vinden. Maar dat we nu ook landelijk zo zichtbaar worden, is natuurlijk geweldig. En lokaal kunnen we er heel goed op inspelen. Hoe tof is het als wij straks met goede relaties wedstrijden kunnen bezoeken, ballenjongens- of meisjes kunnen leveren, een gesigneerde bal kunnen verloten onder fans of wat dan ook. De mogelijkheden zijn enorm. Uiteraard ben ik me bewust van het feit dat we onder de rook van Rotterdam liggen en dat er wellicht veel supporters zijn voor de Rotterdamse club, maar er zijn natuurlijk ook kaarten voor Ajax Feyenoord….

Olympia en AFC Ajax versterken kansen voor jong talent

Ajax staat bekend als ’s werelds meest productieve opleidingsclub. In hun trainingscentrum De Toekomst, dagen trainers voetbaltalent uit en begeleiden ze hen om het beste uit zichzelf te halen.

Als één van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland streeft Olympia ernaar om niet alleen de sportieve vaardigheden van de jeugd van Ajax te verbeteren, maar ook hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen. Zo worden ze voorbereid op een succesvolle toekomst, zowel binnen als buiten het voetbalveld.

Olympia Oud-Beijerland

Vlietkade 9 | 3262 JN Oud-Beijerland
T
: 0186-640769 | Eoudbeijerland@olympia.nl | W: www.olympia.nl/vestigingen/olympia-oud-beijerland |