Skip links

Olympia uitzendbureau

Over Olympia Uitzendbureau

Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet.

Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis en gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. Daarnaast doen we werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen.

Dagelijks bieden wij werk van betekenis aan ruim 15.000 mensen.  Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

Wij werken samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij dé gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde enorm toe.

Omdat wij allemaal een unieke waarde hebben die wij tot uitdrukking kunnen brengen via ons werk. Omdat wij kiezen voor werk van betekenis. Daarmee maken we samen het verschil, en weten we dat wat we doen, ertoe doet. Zo doen wij werk dat we aan de volgende generatie uit kunnen leggen.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie!

Olympia Oud-Beijerland

Frances Pas

Contactgegevens
Telefoon: 0186 64 07 69
E-mail: oudbeijerland@olympia.nl
Website: www.olympia.nl/oud-beijerland

Locatie
Vlietkade 9
3262 JN Oud-Beijerland

Berichten van Olympia Uitzendbureau

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden