Skip links
Cynthia van der Waal

Een dagje meekijken met… Cynthia van der Waal

Share

Een dagje meekijken met Cynthia van der Waal

Hi, ik ben Cynthia van der Waal. Sinds 2011 heb ik mijn eigen tekst- en communicatiebureau SIB. Ik help bedrijven bij het bepalen én implementeren van een heldere, praktische strategische koers, als basis voor een duidelijke positionering.  Ik doe dit voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers.

Verder kennen jullie mij waarschijnlijk als de hoofdredacteur van Hoeksche Zaken. Ik schrijf al sinds 2014 voor het businessmagazine en sinds 2019 ben ik de trotse hoofdredacteur. De variatie in mijn werk en de diversiteit aan opdrachtgevers zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Cynthia van der Waal

Cynthia van der Waal

Koffie on the go!

Ik ben een uitstekende planner als het op mijn werk aankomt, maar om twee kids (4 en 9) op tijd op school te krijgen, is telkens weer een uitdaging. Dus vanaf de Kiss and Ride-strook bij school, meteen door naar mijn eerste afspraak. Mét koffie.  

Voor Hoeksche Zaken ga ik naar Restaurant de Batterij in Strijensas voor een shoot met drie van onze Hoeksche Vrienden. Terwijl Bianca en Bas druk bezig zijn met het voorbereiden van de shoot, neem ik ondertussen het interview af met eigenaar Fons. Na het zien van deze foto heb ik meteen mijn beeldscherm schoongemaakt. 😉

Jubileumreeks

Hierna door naar Oud-Beijerland. In opdracht van HW Wonen maak ik samen met fotograaf Arno een jubileumreeks over huurders die al heel wat jaren een woning huren. In dit geval ging het om een echtpaar dat al 50 jaar dezelfde woning huurt. Hoe hebben ze elkaar ontmoet? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En is er veel veranderd in 50 jaar? Deze kijkjes achter de voordeur zijn altijd heel gezellig, compleet met koffie en koek.

INTERIM 

Ik blijf nog even in Oud-Beijerland: door naar Sportcentrum de Boogerd voor een vergadering. Ik werk al een aantal jaar interim voor Bres Accommodaties, waarvoor ik twee jaar geleden een herpositionering en een strategisch meerjarenplan heb opgesteld. Sindsdien ben ik nog steeds verbonden aan het bedrijf voor de implementatie.

Naar Utrecht

Ik eindig deze werkdag in Utrecht, waar ik de volgende dag een symposium bijwoon over de impact van AI op marketing. Op een gezellig terrasje werk ik nog even door, want deze week moet ik de nieuwe webteksten voor een klant opleveren.

Eenmaal ingecheckt in het hotel, dan echt de allerlaatste klus voor vandaag: aan de slag met de brandstory voor een nieuw hygiëneconcept. Daarna lekker uit eten en op tijd mijn bed in, want morgenochtend gaat de wekker weer vroeg.

SIB

Kievitstraat 7 | 3265 CB | Piershil
T: 06-50616382 | Einfo@schrijvenisblijven.nl | Wwww.schrijvenisblijven.nl |