Skip links
Luchtje

Daar zit een (lekker) luchtje aan!

Share

“Thuis is de plek waar je je fijn voelt. Waar je optimaal kunt ontspannen. Geuren spelen daarbij een belangrijke rol. Want in ons brein worden geuren automatisch gekoppeld aan emotie. Door te kiezen voor een bepaalde geur, niet alleen in de woonkamer maar ook in de werkkamer of de badkamer, kun je iedere ruimte een eigen, persoonlijke sfeer geven. Zo maak je het thuis nog gezelliger en comfortabeler”, aldus Jurrie Vermeulen, eigenaar van Verm Cleaning Products in Heinenoord.

Eind 2022 ging Jurrie samen met Chemene Rongen van start met een nieuwe productlijn, gericht op schoonmaakmiddelen en geurartikelen voor de particuliere markt. “Vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden voor Verm Services, gespecialiseerd in oppervlaktereiniging, merkte ik dat dat de vraag naar speciale producten voor interieurverzorging steeds groter werd. Dus ben ik daar mee aan de slag gegaan. En dat bleek een schot in de roos. Steeds meer mensen willen hun leefruimtes in huis verrijken met behulp van bijzondere geuren. En op die behoefte speel ik in. Ik vind het een enorm leuke branche; de ontwikkelingen gaan snel.”

Zacht voor het milieu

Producten die ‘alleen maar’ goed schoonmaken, zijn niet meer voldoende tegenwoordig. “De huidige consument wil meer”, vertelt Jurrie. “De effectiviteit van het middel scoort natuurlijk nog steeds hoog. Schoonmaakproducten moeten op de eerste plaats hard zijn voor het vuil. Maar tegelijkertijd zacht voor het milieu en voor de gebruiker. Om die reden maken wij al onze schoonmaakproducten zelf. Zodat we er zeker van zijn dat er geen chemische bestanddelen in zitten die slecht zijn voor het milieu of de gebruiker. Naast de standaardlijn beschikken we ook over biologische reinigingsmiddelen. En diverse verzorgingsproducten zoals een lekkere handzeep en een goede lotion, voor na de schoonmaak. ”

Geuren van natuurlijke grondstoffen

Naast de aandacht voor duurzaamheid op het vlak van schoonmaakmiddelen willen consumenten hun interieur tegenwoordig ook graag verzorgen met geuren. “Denk aan geurkorrels voor in de stofzuiger, maar ook aan geurkaarsen en huisparfums”, vertelt Jurrie. “De afgelopen tijd steeg de vraag naar dit soort producten aanzienlijk en dat was voor ons aanleiding om nieuwe stappen te zetten. Zo zijn we nog meer aandacht gaan besteden aan duurzaamheid. Onze geurbonbons zijn bijvoorbeeld gemaakt van ecologische soja-was waar uitsluitend natuurlijke grondstoffen aan zijn toegevoegd. Als je zo’n bonbon met behulp van een brandertje smelt, ontstaat er een sensationele geur. En volop keuze want we hebben maar liefst veertig verschillende geuren. Meteen een goede tip voor de feestdagen.”

Samengevat verkoopt Verm Cleaning Products alles om het hele huis perfect en duurzaam schoon te maken, inclusief de auto en de BBQ. “Daarnaast verkopen we heerlijke geurproducten die het vertrouwde thuisgevoel extra kunnen versterken. Want een goede geur doet iets met je. Het is een mood maker.  Dus hierbij nodig ik iedereen uit om snel eens te komen snuffelen in onze nieuwe winkel in ’s Gravendeel”, besluit Jurrie zijn verhaal.   

Verm Cleaning Products
Adres: Industrieweg 3 te ‘s-Gravendeel
Telefoon: +31(0)85-902 6962
Mobiel: +31 (0)6 34 30 48 51

Je hebt zojuist een artikel gelezen uit ons magazine. Vond je het interessant? Lees hier ons volledige magazine -> Magazine Hoeksche Zaken