Skip links
Restyling

Het startsein is gegeven

Share

Sinds de oprichting heeft Konijnendijk Mode een prachtige reputatie opgebouwd als het gaat om klantgerichtheid, winkelbeleving en service. Nick, Jim, Daisy en Jesca, de volgende generatie, blijven trouw aan deze kernwaarden. De vier opvolgers staan klaar met een schat aan nieuwe ideeën, met daarin respect voor de tradities en waarden die deze winkel groot hebben gemaakt.

Persoonlijke benadering zorgt voor een fijne ervaring waar Konijnendijk Mode al jarenlang om bekend staat. Dit blijven ze doen met een uitgebreider assortiment en een meer gepersonaliseerde benadering. Door te luisteren naar de behoeften en wensen van de gasten, streven ze ernaar om hun verwachtingen te overtreffen en een blijvende indruk achter te laten.

Verbouwing Konijnendijk Mode

Een visie in bouw: met feestelijke mijlpalen

Van eerste paal tot nieuwe horizon

Op 25 april is het symbolische startschot gegeven voor het nieuwe hoofdstuk met de eerste paal in grond. Ad Konijnendijk, de 90-jarige grondlegger van de winkel aan de Gravin Sabinastraat, sloeg in het bijzijn van de huidige en de volgende generatie en het voltallig personeel de symbolische eerste paal. Een bijzonder moment en de start van de bouw voor maar liefst 2000m2 meer winkelplezier.

Een nieuwe look: restyling van onze afdelingen

Van verandering komt vernieuwing

In juni begint Konijnendijk Mode met de restyling van de afdelingen. Stukje bij beetje wordt de look en feel van de nieuwe winkel zichtbaar. Dit belooft een verfrissende update te worden met een verhoogde winkelervaring, waar gasten zich kunnen onderdompelen in de nieuwste trends en stijlen. Daarbij worden, bij opening van de vernieuwde winkel, meer dan 30 nieuwe merken geïntroduceerd om de collectie te verrijken met een nog breder scala aan fashion items.

Een culinaire ontdekking: The Tailor

Een smaakvol avontuur

Met de verbouwing komt ook een nieuw restaurant op de 1ste verdieping genaamd ‘The Tailor’ met een uitgebreide lunchkaart in een nieuwe ambiance. Uiteraard blijft Grand Café The Ritz open voor een heerlijke kop koffie met gebak. Zo is er altijd de mogelijkheid een dagje uit af te maken met een smaakvolle lunch of een gezellige borrel!

Een uitnodiging tot groei: werving in volle gang

Word deel van ons verhaal

Vanaf september 2024 wordt gestart met het werven en verwelkomen van nieuwe collega’s die het leuk vinden om bij Konijnendijk Mode te werken en voornamelijk bezig te zijn met de trends, gasten te adviseren en te groeien in een al bestaand en groeiend team. Met mogelijkheden op diverse gebieden biedt Konijnendijk Mode een stimulerende omgeving waarin ambitie en creativiteit samenkomen.

Toekomst vol inspiratie

Groei en Innovatie in het perfecte plaatje

Met een streefdatum van februari 2025 komt de toekomst in volle bloei. Konijnendijk Mode breidt uit met een indrukwekkende toevoeging naar maar liefst 6000 m2 aan winkeloppervlakte. Bovendien worden alle kantoormedewerkers samengebracht onder één dak, elk met een eigen werkruimte.

De voorbereidingen voor deze uitbreiding zijn zorgvuldig en grondig, met een focus op het creëren van een fijne winkelervaring voor de gasten van Konijnendijk Mode. Van de ontwikkeling van de nieuwe winkelruimte tot aan de inrichting, aankleding en totale beleving, alles wordt doordacht en afgestemd op de toekomstige wensen.

Konijnendijk Mode 

Gravin Sabinastraat 57 | 3284 AN | Zuid-Beijerland
T: 0186-661700| E: info@konijnendijkmode.nl | W: www.konijnendijkmode.nl