Skip links

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman

Over MIJ

– U krijgt van mij geen omzetgedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
– U betaalt mij voor mijn beleggingsadvies of voor mijn vermogensregie. Ik ontvang geen overige vergoedingen.
– Duisenburgh Vermogensregie kent geen eigen beleggingsproducten.
– Er bestaan geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
– Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

Even voorstellen: Jack Verkammen

Mijn naam is Jack Verkamman. Ruim 30 jaar ben ik werkzaam als senior vermogensspecialist en financieel planner. Voorheen als ‘ondernemer binnen de bank’ en sinds 2014 als ondernemer en partner bij Duisenburgh Vermogensregie. Al vanaf het begin is het mijn grote passie om vermogens van mijn relaties doelgericht uit te zetten en te begeleiden.

Om me nog meer te bekwamen in mijn vakgebied ben ik me altijd blijven ontwikkelen. Opleidingen als DSI Senior Beleggingsadviseur en Financiële Planning staan borg voor echt vakwerk. Mijn klanten waarderen de persoonlijke benadering, de welgemeende aandacht, strategie en het enthousiasme over mijn vak. Het gaat altijd om een verantwoorde vertaling van de klantwensen.

Financiële planning vormt de basis voor vermogensregie, vermogensbeheer of beleggingsadvies. Steeds verplaats ik me in de positie van mijn klant. Soms blijkt dan dat aanvankelijke wensen wel eens verrassend andere oplossingen behoeven. Bijvoorbeeld door een beleggingsvraagstuk eens niet te benaderen vanuit rendementsoogpunt, maar ook vanuit een fiscaal of juridische invalshoek. Niet iedere klant heeft beleggingskennis of financiële kennis. Ook niet iedere klant heeft het totaaloverzicht over zijn of haar vermogen. Juist daarvoor kunt u een beroep op mij doen. Ik ontzorg u graag!

Iedere klant, vermogensdoelstelling, gezinssituatie en bedrijfsstructuur is anders. Iedere beleggingsoplossing is maatwerk. Juist bij dat maatwerk sta ik in mijn kracht. Graag neem ik mijn verantwoordelijkheid. Het gaat immers om vertrouwen. Mijn klanten verdienen dat! Op deze manier maak ik mijn motto waar: “eenmaal klant, klant voor het leven”

Jack Verkamman

Jack Verkamman

Contactgegevens
Telefoon: 06-52525994
E-mail: jmverkamman@duisenburgh.nl
Website: www.duisenburgh.nl/verkamman/

Locatie
Fortlaan 19
3281 KA Numansdorp

Berichten van Jack Verkamman

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden