Skip links
Vermogensspecialist

Je vermogen laten werken is ook ondernemen

Share

Beleggingsadvisering en Vermogensregie. Dat zijn kortgezegd de specialismen van vermogensspecialist Jack Verkamman. Met zo’n 30 jaar ervaring als financieel planner en beleggingsspecialist binnen het bankwezen, startte hij in 2014 zijn eigen onderneming en sloot zich aan bij Duisenburgh Nederland. Sinds een aantal jaren adviseert Jack vanuit zijn kantoor in Numansdorp ook vermogende ondernemers en particulieren in de Hoeksche Waard en regio Rotterdam. Zijn grote kracht is maatwerk en persoonlijke aandacht. Dat werkt, zijn onderneming groeit dan ook gestaag.   

“Steeds denk ik vanuit de klant”, stelt Jack. “Zijn of haar plannen en dromen staan centraal. Op basis hiervan selecteer ik naast effectenportefeuilles in vermogensbeheer, de best passende beleggingsoplossingen voor grotere vermogens. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Daarbij werk ik 100% onafhankelijk van banken en producten. Dus geen omzet-gedreven advies. Ook geen speculatie, uitsluitend gedegen oplossingen. Passie voor het vak is mijn grote drijfveer. Het blijft boeiend om mijn klanten met vermogensvraagstukken te ontzorgen bij het uitzetten en onderhouden van hun vermogens.”

Dicht bij de klant

De werkwijze van vermogensspecialist Jack laat zich het beste omschrijven als doelgericht en rechtdoorzee. “Vertrouwen en openheid zijn hierbij essentieel. Doorgaans zit ik diverse malen per jaar met mijn klanten om tafel. Zo houden we de vinger aan de pols en kan er meteen worden geanticipeerd op persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen. Wat ook helpt om proactief te kunnen adviseren is dat onze klanten lange termijn relaties zijn. Omdat iedere klant uniek is, is er altijd sprake van maatwerk waarbij ik geregeld ‘out of the box’ denk. Waardevol is het eigen netwerk van mijn klanten. Denk hierbij aan hun accountants, adviseurs en notarissen. Een goede samenwerking zorgt voor het beste resultaat. Dit wordt ook door klanten als zeer prettig ervaren.” 

Ook ’s avonds bereikbaar 

De klantenkring van Jack bestaat inmiddels ook uit diverse ondernemers uit de Hoeksche Waard. Jack: “Omdat ikzelf ook ondernemer ben voelen we elkaar goed aan. Zo kan een half woord genoeg zijn. Feit is dat de meeste ondernemers zeker overdag vrijwel geen tijd hebben om eens rustig over het beheer van hun vermogen na te denken. Het is onze taak om hen hierbij te ontzorgen met kennis en aandacht. Er is immers hard voor gewerkt en doorgaans is het (deels) bedoeld als pensioenvermogen. Om mijn relaties zo goed mogelijk te kunnen helpen, ben ik ook ’s avonds bereikbaar.  Want in de avonduren heeft men veelal meer tijd voor een vraag of een gesprek.”

Overigens is de vermogensspecialist niet alleen actief in de Hoeksche Waard en de regio Rotterdam. “Om dicht bij mijn klanten uit de binnenvaart en de visserij te zijn, heb ik ook advieslocaties in Yerseke en Tholen. Maar mijn werkwijze is overal hetzelfde: pro-actief meedenken met de klant in de breedste zin van het woord. Dit alles onder het motto: je vermogen laten werken, is ook ondernemen.”

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V.

Fortlaan 19 | 3281 KA | Numansdorp
T: 06 52 52 59 94 | E: jmverkamman@duisenburgh.nlW: www.duisenburgh.nl |