Skip links

Sturdy Personal Training

Wat doet Sturdy Personal Training?

Bij Sturdy PT staat één ding centraal: het helpen van mensen bij het bereiken van hun doelen. Of het nu gaat om gewichtsverlies, het verbeteren van fitheid of revalidatie, wij zijn er om je te helpen

Onze aanpak is gericht op het leveren van het beste resultaat voor jou. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, wordt alles afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften. Jouw Personal Trainer staat klaar om een op maat gemaakt trainingstrainingsplan voor je op te stellen, je te motiveren en je te ondersteunen. Je traint alleen met je eigen trainer in 1 van onze luxe studio’s

Bij Sturdy Personal Training streven we ernaar om maximaal resultaat te behalen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en een gerichte aanpak die perfect is afgestemd op jouw gezondheidsdoelen. Of je nu een specifiek gewicht wilt bereiken, meer energie wilt hebben, sterker wilt worden of je hele levensstijl wilt veranderen, wij helpen je om daar te komen. Onze focus ligt op sport, voeding, slaap, hydratatie en mindset, omdat we geloven dat bijdraagt aan een consistent energieniveau, waardoor je jouw tijd optimaal kunt benutten.

Naast onze persoonlijke trainingen bieden we ook Pilates aan, zowel in kleine groepen van maximaal 4 personen als op individuele basis. Pilates is momenteel enorm populair en met goede reden. Het is een trainingsmethode die zich richt op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en het versterken van de verbinding tussen lichaam en geest. Door Pilates te beoefenen, versterk je je spieren en verbeter je tegelijkertijd je flexibiliteit, waardoor je een sterk én soepel lichaam ontwikkelt.

Ben je klaar voor de uitdaging?

Kom langs bij Sturdy Personal Training en ervaar zelf de kwaliteit van onze aanpak. En het beste nieuws? Al onze trajecten zijn fiscaal aftrekbaar voor ondernemers.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een sterker, fitter en gezonder leven met Sturdy Personal Training!

Nathalie Zweerman

Nathalie Zweerman

Contactgegevens
Telefoon: 06-54370211
E-mail: info@sturdypersonaltraining.nl
Website: www.sturdypersonaltraining.nl

Locatie
Aston Martinlaan 44
3261 NB Oud-Beijerland

Berichten van Sturdy Personal Training

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Hoeksche Vrienden